14 iun.

Câştigătorii Mirunette Language Competition 2016

Marii câştigători ai concursului Mirunette, ediţia 2016, au fost desemnaţi sâmbătă, 4 iunie 2016, în cadrul Festivităţii de Premiere organizate la Clubul Ţăranului, în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român. Evenimentul a fost plin de emoţii şi toţi finaliştii au urcat pe scenă pentru a-şi primi diplomele şi premiile în aplauzele părinţilor, profesorilor dar şi ale echipei Mirunette.

La ediţia din acest an, 2328 de elevi au intrat în competiţia pentru cele două tabere de două săptămâni în Marea Britanie. Dintre aceştia, 1107 au ajuns în etapa a II-a, urmând apoi ca doar 40 de finalişti să fie admişi în etapa finală a Mirunette Language Competition. Cei 40 de finalişti au venit din aproape 30 de oraşe din toată ţara: Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Fieni, Fierbinţi-Târg, Foscani, Galaţi, Ghimbav, Lehliu-Gară, Moreni, Niculiţel, Oneşti, Piatra Neamţ, Ploieşti, Pucioasa, Râmnicu Sărat, Sighişoara, Simeria, Sitaru, Târgovişte, Tg. Mureş, Tg. Neamţ, Timişoara, Tulcea şi Ulmeni.

Continuare »

16 feb.

Mirunette Language Competition 2016

Mirunette a lansat concursul naţional de limba engleză Mirunette Language Competition, ediţia a IV-a, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Marile premii oferite de Mirunette sunt 2 tabere educaţionale de limba engleză în Anglia, în campusurile unor prestigioase şcoli şi universităţi la nivel mondial.

În fiecare an, peste 600 de elevi participă la tabere internaţionale care sunt concepute astfel încât să îmbunătăţească nivelul de limba străină, dar şi abilităţile sociale, spiritul critic şi încrederea în forţele proprii.

Concursul Mirunette se adresează tuturor elevilor cu vârste între 10 şi 17 ani care sunt creativi, încrezători şi pasionaţi de cultura britanică. Participarea este gratuită şi se face online, astfel încât se pot înscrie elevi din întreaga ţară.

Continuare »

17 mart.

Mirunette Language Competition 2015

Mirunette Language Competition, în cadrul căreia elevii între 10-17 ani pot câştiga 2 tabere de limba engleză de 2 săptămâni în Anglia, se apropie de final.

Taberele internaţionale de limba engleză, oferite ca mari premii, se desfăşoară în campusurile unor Colegii şi Universităţi prestigioase din Anglia. Marii câştigători vor fi 2 elevi conştiincioşi şi creativi, din categoriile de vârsta: 10-13 ani şi 14-17 ani. De asemenea, profesorii de limba engleză care susţin cei mai mulţi elevi în competiţie, pot câştiga un curs de limba engleză în Anglia şi pot merge gratuit, ca însoţitori de grup, într-o tabără internaţională de 2 săptămâni în Anglia.

Continuare »

17 apr.

Mii de participanţi la Shakespeare School Essay Competition 2012

Prima etapă a concursului naţional de creaţie în limbă engleză Shakespeare School Essay Competition, ediţia din 2012, s-a încheiat. Succesul competiţiei se reflectă în numărul foarte mare de participanţi, înregistrându-se mii de eseuri în limba engleză de la elevi din peste 400 de localităţi.

Competiţia este organizată pentru 2 grupe de vârstă: 11-14 ani, respectiv 15-19 ani, iar marile premii constau în 4 tabere de limba engleză în Marea Britanie, în valoare de aproximativ 1500 lire fiecare. Profesorul cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi va participa gratuit ca însoţitor de grup la o tabără de 2 săptămâni în Anglia, în vara anului 2012.

Continuare »

14 feb.

Shakespeare School Essay Competition, ediţia a IV-a

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School lansează cea de-a 4-a ediţie a Concursului naţional de creaţie în limba engleză „2012 Shakespeare School Essay Competition”, sub egida Anului European al Solidarităţii între Generaţii.

Premiile oferite marilor câştigători constau în 4 tabere internaţionale de limba engleză de 2 săptămâni în Marea Britanie: la Cambridge University, Oxford Brookes University, Harrow House International College şi Clifton College, în valoare de peste 1500 lire fiecare. Sponsorii competiţiei vor pregăti şi zeci de alte surprize: cărţi în limba engleză şi dicţionare, cursuri gratuite de limba engleză, taxe de înscriere la examene internaţionale de limba engleză, camere foto.

Continuare »

24 ian.

Pașaport pentru excelenţă, ediţia a II-a

Două tabere internaționale la Oxford și Londra și sute de alte premii pot câștiga elevii de gimnaziu și liceu care se înscriu, până pe 31 ianuarie 2012, la cea de-a doua ediție a concursului de limba engleză „Pașaport pentru excelență”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în cadrul olimpiadelor creativităţii.

Pentru a câștiga unul dintre aceste premii, elevii trebuie să parcurgă cele trei etape ale concursului şi să demonstreze că sunt creativi şi cunosc bine limba engleză.

Continuare »

© 2023 blog.ro-en.ro