17 mart.

Mirunette Language Competition 2015

Mirunette Language Competition, în cadrul căreia elevii între 10-17 ani pot câştiga 2 tabere de limba engleză de 2 săptămâni în Anglia, se apropie de final.

Taberele internaţionale de limba engleză, oferite ca mari premii, se desfăşoară în campusurile unor Colegii şi Universităţi prestigioase din Anglia. Marii câştigători vor fi 2 elevi conştiincioşi şi creativi, din categoriile de vârsta: 10-13 ani şi 14-17 ani. De asemenea, profesorii de limba engleză care susţin cei mai mulţi elevi în competiţie, pot câştiga un curs de limba engleză în Anglia şi pot merge gratuit, ca însoţitori de grup, într-o tabără internaţională de 2 săptămâni în Anglia.

Probele sunt evaluate de o comisie de profesori de limba engleză şi reprezentanţii Mirunette International Education. Primele 2 etape ale concursului Mirunette Language Competition se desfăşoară online, pentru ca elevii ambiţioşi din întreaga ţară să participe şi să demonstreze cunoştinţele de limba engleză.

Mesajul adresat tuturor părinţilor şi profesorilor este să încurajeze elevii să se înscrie în concurs, întrucât o tabără internaţională reprezintă o experienţă memorabilă şi valoroasă, pentru perfecţionarea nivelului de limba engleză, integrarea într-un grup de elevi internaţionali şi pentru descoperirea sistemului de învăţământ britanic de tradiţie.

Finaliştii pot câştiga numeroase premii: biciclete de la Biciclop, tablete Allview de la IT Galaxy, cărţi de fotografie, aparate foto şi un curs „ghid de fotografie vizuală” de la F64, cărţi de la Editura Humanitas, cărţi în limba engleză de la Librăria Engleză Anthony Frost, abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena, bilete la film de la Cinema City, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri creative de la Mind Blower, stilouri deosebite de la Gifts Boutique, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, vouchere pentru cursuri de limba engleză de la Shakespeare School, dar şi alte premii surpriză.

O tabără internaţională în Anglia reprezintă o oportunitate fantastică de a studia limba engleză cu profesori nativi, de a interacţiona cu elevi de diverse naţionalităţi, de a testa sistemul de învăţământ britanic, de a locui în campusul unei şcoli de elită, dar şi de a vizita obiectivele turistice celebre din Anglia, una dintre cele mai frumoase ţări din lume! În taberele internaţionale, elevii urmează cursuri de limba engleză standard, intensiv sau cu tematici speciale, în centre academice importante din Anglia. Perfecţionarea nivelului de limba engleză şi eliminarea barierei de comunicare sunt facilitate de exerciţiul într-un mediu de vorbitori nativi.

Vorbirea limbii engleze este încurajată şi în afara orelor de curs: activităţile interactive, jocurile şi excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii internaţionali în conversaţii variate. Elevii români leagă prietenii de neuitat cu alţi tineri cu pasiuni similare din întreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, ruşi, japonezi, brazilieni etc., având oportunitatea de a explora realmente diversitatea culturală.

Concursul naţional de limba engleză Mirunette Language Competition este realizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar.

Elevii ambiţioşi şi pasionaţi de limba engleză se pot înscrie gratuit în competiţie până în data de 31 martie 2015, pe site-ul organizatorului Mirunette Internaţional Education: http://www.mirunette.ro/concurs/inscrieri.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro