14 feb.

Shakespeare School Essay Competition, ediţia a IV-a

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School lansează cea de-a 4-a ediţie a Concursului naţional de creaţie în limba engleză „2012 Shakespeare School Essay Competition”, sub egida Anului European al Solidarităţii între Generaţii.

Premiile oferite marilor câştigători constau în 4 tabere internaţionale de limba engleză de 2 săptămâni în Marea Britanie: la Cambridge University, Oxford Brookes University, Harrow House International College şi Clifton College, în valoare de peste 1500 lire fiecare. Sponsorii competiţiei vor pregăti şi zeci de alte surprize: cărţi în limba engleză şi dicţionare, cursuri gratuite de limba engleză, taxe de înscriere la examene internaţionale de limba engleză, camere foto.

Participarea la concurs este gratuită şi deschisă tuturor tinerilor din România pasionaţi de limba engleză şi cu real talent la scris, care se încadrează într-una dintre cele două categorii de vârstă ale competiţiei: 11-14 ani, respectiv 15-19 ani.

Primii 20 de profesori cu cei mai mulţi elevi înscrişi în concurs, vor primi cadou cursuri de training online şi certificate de merit.

“Shakespeare School Essay Competition a devenit o traditie, anul acesta suntem deja la a patra ediţie a concursului naţional de creaţie în limba engleză. Încă de la început, ne-am propus să fim altfel, să îi provocăm pe toţi copiii şi tinerii să scrie şi să creeze în limba lui Shakespeare, să intre în competiţie şi să câştige o şcoală de vară, de 2 săptămâni în Anglia”, declară directorul Shakespeare School, Adriana Alionte.

Ediţia de anul trecut a avut o amploare naţională, concursul înregistrând peste 5000 de eseuri de la tineri din 350 de localităţi, motiv pentru care a fost aprobat şi înscris în Calendarul Activităţilor Educative al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Pentru mai multe detalii despre concurs, puteţi accesa pagina oficială: www.shakespeare-school.ro/concurs.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro