14 iun.

Câştigătorii Mirunette Language Competition 2016

Marii câştigători ai concursului Mirunette, ediţia 2016, au fost desemnaţi sâmbătă, 4 iunie 2016, în cadrul Festivităţii de Premiere organizate la Clubul Ţăranului, în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român. Evenimentul a fost plin de emoţii şi toţi finaliştii au urcat pe scenă pentru a-şi primi diplomele şi premiile în aplauzele părinţilor, profesorilor dar şi ale echipei Mirunette.

La ediţia din acest an, 2328 de elevi au intrat în competiţia pentru cele două tabere de două săptămâni în Marea Britanie. Dintre aceştia, 1107 au ajuns în etapa a II-a, urmând apoi ca doar 40 de finalişti să fie admişi în etapa finală a Mirunette Language Competition. Cei 40 de finalişti au venit din aproape 30 de oraşe din toată ţara: Brăila, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Fieni, Fierbinţi-Târg, Foscani, Galaţi, Ghimbav, Lehliu-Gară, Moreni, Niculiţel, Oneşti, Piatra Neamţ, Ploieşti, Pucioasa, Râmnicu Sărat, Sighişoara, Simeria, Sitaru, Târgovişte, Tg. Mureş, Tg. Neamţ, Timişoara, Tulcea şi Ulmeni.

Dar iată câştigătorii:

  • Marile premii au fost obţinute de Alin Andrei Radu (categoria 10-13 ani) de la Liceul Tehnologic Fierbinţi-Târg şi Tudor Cristian Axinia (categoria 14-17 ani) de la Colegiul Naţional Ştefan cel Mare din Târgu Neamţ.
  • Locul II la categoria 10-13 ani a fost ocupat de Sabin Stelian Avădanei de la Liceul Teoretic Vasile Conta din Târgu Neamţ, iar la categoria 14-17 ani de Andra Bujan de la Colegiul Naţional Andrei Şaguna din Braşov.
  • Locul III la categoria 10-13 ani i-a revenit lui Călin Gruia de la Colegiul Naţional Gheorghe M. Murgoci din Brăila, iar la categoria 14-17 ani Alexandrei Stancu de la Colegiul Naţional Unirea din Focşani.

Marile premii constau în două tabere internaţionale care se desfăşoară în campusurile unor colegii sau universităţi renumite din Marea Britanie şi includ cursuri de limba engleză, program interactiv de activităţi distractive şi excursii la obiective turistice faimoase. Participanţii la astfel de tabere socializează şi se împrietenesc cu alţi copii de vârsta lor din ţări ca Germania, Italia, Franţa, Spania, Rusia, Japonia, Mexic sau Brazilia.

Toţi finaliştii au fost premiaţi de către partenerii concursului, printre premii numărându-se: 2 biciclete pliabile de la Biciclop, examene gratuite de limba engleză (Cambridge sau IELTS) de la British Council, cărţi oferite de Editura Humanitas şi de Anthony Frost English Bookshop, tratamente dentare de la DentEstet4Teens, bilete la film de la Cinema City, cursuri de pictură pe ceramică şi olărit de la ArtTime, cursuri de training pentru copii şi tineri de la Clever Children, sejururi şi vouchere de reducere la Hotel Club Austria (Buşteni) şi Pensiunea VilaQ (Văratec) şi carduri de student internaţional de la ISIC România.

Festivitatea de premiere s-a desfăşurat la Clubul Ţăranului din incinta Muzeul Naţional al Ţăranului Român, iar studenţii de la SPATC (Scoala Tehnică Postliceală de Artă Teatrală şi Cinematografică) au filmat întreaga desfăşurare a evenimentului. PepsiCo România a susţinut concursul Mirunette şi i-a întâmpinat pe participanţi cu chips-uri şi sucuri răcoritoare ce au fost foarte binevenite.

Felicitări celor de pe podium şi tuturor finaliştilor pentru ambiţia, perseverenţă şi curajul de care au dat dovadă. Ca în fiecare an, comisia de evaluare a avut misiunea dificilă de a alege câştigătorii dintre mulţi elevi foarte bine pregătiţi la limba engleză. Toţi au demonstrat că au cunoştinţe solide, creativitate şi o atitudine dezinvoltă.

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2023 blog.ro-en.ro