16 feb.

Mirunette Language Competition 2016

Mirunette a lansat concursul naţional de limba engleză Mirunette Language Competition, ediţia a IV-a, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Marile premii oferite de Mirunette sunt 2 tabere educaţionale de limba engleză în Anglia, în campusurile unor prestigioase şcoli şi universităţi la nivel mondial.

În fiecare an, peste 600 de elevi participă la tabere internaţionale care sunt concepute astfel încât să îmbunătăţească nivelul de limba străină, dar şi abilităţile sociale, spiritul critic şi încrederea în forţele proprii.

Concursul Mirunette se adresează tuturor elevilor cu vârste între 10 şi 17 ani care sunt creativi, încrezători şi pasionaţi de cultura britanică. Participarea este gratuită şi se face online, astfel încât se pot înscrie elevi din întreaga ţară.

Profesorii de limba engleză care susţin cei mai mulţi elevi la înscrierea în concurs vor putea participa gratuit ca însoţitori de grup într-o tabără de vară internaţională.

Prima etapă a concursului Mirunette Language Competition se desfăşoară între 15 februarie şi 31 martie 2016 şi constă în completarea unui formular de înscriere online şi răspunsul corect la 2 din 3 întrebări.

A II-a etapă, între 8 aprilie şi 8 mai 2016, include rezolvarea unui test de limba engleză şi realizarea unui video creativ pe o temă dată.

A III-a etapă a concursului constă în intervievarea finaliştilor (20 de finalişti la categoria I de vârstă 10-13 ani şi alţi 20 de finalişti la categoria de vârstă 14-17 ani) de către Comisia de Evaluare a Concursului.

Marii câştigători sunt anunţaţi în data de 4 iunie 2016, în cadrul Festivităţii de premiere de la Clubul Ţăranului, în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român (Strada Monetăriei, Nr. 3, Sector 1, Bucureşti).

Finaliştii concursului mai pot câştiga numeroase premii: examene gratuite de limba engleză la British Council, biciclete de la Biciclop, cărţi de la Editurile Humanitas şi Librăria Engleză Anthony Frost, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, bilete la film de la Cinema City, sejururi la Club Austria din Buşteni şi Vila Q din Văratec, cursuri de olărit şi pictură pe ceramică oferite de Art Time, cursuri de training în IT, Public Speaking sau MBA de la Clever Children, legitimaţii de student/elev internaţional ISIC şi multe alte surprize.

Mirunette International Education îndeamnă toţi părinţii şi profesorii să răspundă acestei provocări, încurajând copiii să se înscrie la concursul naţional de limbă engleză pentru şansa de a câştiga o tabără internaţională.

Mirunette Internaţional Education îşi propune să deschidă orizontul elevilor spre programe universitare de elită, să stimuleze competitivitatea, conştientizarea rolului educaţiei la standarde înalte şi perfecţionarea principalei limbi de circulaţie internaţională, prin participarea în tabere de limba engleză, ce implică interacţiunea directă cu vorbitorii nativi.

Daniela Pavoni, Director General la Mirunette International Education, a declarat: ”Ideea organizării concursului Mirunette Language Competition a apărut ca o necesitate de a da o mână de ajutor elevilor valoroşi în a se perfecţiona atât în conversaţia în limba engleză, cât şi în comunicare în general. Consiliem elevi pentru aplicare la Liceu sau Universitate în Marea Britanie şi am realizat ce le lipseşte: exerciţiul de examen în condiţii stricte cu respectarea cerinţelor, de a face faţă unui interviu şi de a îşi îmbunătăţi conversaţia în limba Engleză, prin depăşirea barierei de exprimare într-o limbă străină.”

Pentru mai multe detalii despre taberele Mirunette, puteţi accesa www.mirunette.ro/tabere-de-vara.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro