24 ian.

Pașaport pentru excelenţă, ediţia a II-a

Două tabere internaționale la Oxford și Londra și sute de alte premii pot câștiga elevii de gimnaziu și liceu care se înscriu, până pe 31 ianuarie 2012, la cea de-a doua ediție a concursului de limba engleză „Pașaport pentru excelență”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în cadrul olimpiadelor creativităţii.

Pentru a câștiga unul dintre aceste premii, elevii trebuie să parcurgă cele trei etape ale concursului şi să demonstreze că sunt creativi şi cunosc bine limba engleză.

Concursul este accesibil tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, din toată țara. Pentru a participa, ei trebuie doar să acceseze www.pasaportpentruexcelenta.ro, să recunoască cele trei simbolurile britanice ascunse sub piesele de puzzle și să-l aleagă pe cel care îi inspiră.

Doar cei mai buni, din rândul celor înscriși, se vor califica pentru a doua etapă a concursului.

La finalul concursului, marii câştigători vor pleca în această vară în două tabere, la Oxford şi la London Reading College, oferite de Mirunette International Education și Lewis School of English. Acolo, elevii se vor putea bucura de: cazare în campusul studenţesc, diferite excursii, activităţi recreative şi sportive, cursuri de limba engleză acreditate British Council şi certificate de absolvire a cursurilor.

La aceste tabere internaţionale se adaugă alte sute de premii constând în examene de competenţă lingvistică la British Council, dicţionare editate de Collins Cobuild şi Fischer International şi coduri Oxford online, cu teorie și exerciții de gramatică, atât în format online cât și printabile.

Concursul „Pașaport pentru excelență” premiază elevii, dar şi pe profesorii lor. Astfel, primii 3 profesori cu cei mai mulţi concurenţi înscrişi, vor fi invitaţi să participe la o tabără de 2 săptămâni în Anglia, în vara anului 2012. Numele profesorilor vor fi menționate de fiecare elev, la înscrierea în concurs.

Peste 3.700 de tineri de gimnaziu si liceu, din întreaga țară au participat la prima ediție “Pașaport pentru excelență”.

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro