Arhiva pentru iunie, 2008

30 iun.

Comentarii pe ro-en.ro

Sistemul de comentarii pentru dicţionarele bilingve a fost refăcut în cea mai mare parte. La prima vedere, modificările sunt doar estetice, însă sunt mai multe îmbunătăţiri funcţionale, mai puţin evidente. De exemplu, linkurile şi emoticoanele sunt recunoscute şi prezentate ca atare. Cele mai importante îmbunătăţiri sunt însă în partea „administrativă”. Dorim să păstrăm accesul extrem de simplu la comentarii, protejând în acelaşi timp sistemul de abuzuri. Sperăm ca noul filtru să stopeze şi mai mult spam, iar în timp acesta să dispară practic în totalitate, fără a fi necesară ştergerea manuală. Alte câteva modificări vor deveni vizibile la următoarea actualizare a bazei de date.

30 iun.

Mâncaţi copii pe gratis

Maxim doi pentru fiecare adult :))

eat_kids.jpg

30 iun.

biped

Nu sună bine :))

27 iun.

Pisoii

La şcoală, elevii primesc ca temă să facă o compunere despre dragostea de ţară. Cea mai frumoasă compunere a fost a lui Bulă. El a descris o întâmplare legată de pisoii pe care pisica sa i-a fătat de curând. Bula le-a pus în faţă două străchini cu lapte, pe una a scris România şi pe cealaltă Canada şi pisoii s-au dus toţi la strachina pe care scria România.
– Bravo, Bulă! Frumoasă compunere! exclamă îinvăţătoarea entuziasmată. Te rog să citeşti compunerea şi când vom avea inspecţie.
După câteva săptămâni, a venit inspecţia. Bulă e pus să citească compunerea, dar de data asta pisoii merg la strachina pe care era scris Canada. Contrariată, învăţătoarea întreabă:
– Cum aşa, Bulă? Parca acum câteva săptămâni pisoii au mers la strachina pe care scria România!
– Aşa-i, doamnă, dar între timp au făcut ochi!

27 iun.

În caz de urgenţă

…spargeţi sticla! :))

break

27 iun.

Karaoke: Vision of Love

Cântă piesa interpretată de Mariah Carey

© 2024 blog.ro-en.ro