07 dec.

Compleu copii

Copiii sunt incluşi – profită! :))

compleu

26 mart.

A_BEST Kids

Centrul de Limbi Străine A_BEST, prin proiectul A_BEST Kids, organizează cursuri de limbi străine pentru copii, de engleză şi germană, în sistem grupă. Şedinţele de pregătire sunt adaptate nivelului de vârstă al copiilor, iar atmosfera este deschisă creativităţii şi studiului prin joacă.

Centrul de Limbi Străine A_BEST va derula în perioada 15 aprilie – 19 iunie 2013 o serie de cursuri de limbă engleză şi germană pentru copii, în sistem grupă. Totodată, echipa A_BEST poate organiza la cerere şi cursuri de spaniolă, portugheză, italiană, franceză, rusă, conform unui orar personalizat, în sistem individual sau pereche.

Continuare »

10 nov.

Copiii din Constanţa au încă o metodă de a învăţa engleza

În data de 7 noiembrie 2009 s-a deschis în Constanţa „Helen Doron Early English”, centru de predare a limbii engleze pentru copii cu vârste de la 3 luni la 14 ani. „Helen Doron Early English” este o metodă unică, uşoară şi naturală de învăţare a limbii engleze pentru copii.

Metoda se bazează pe modul în care copilul îşi învaţă limba maternă, prin ascultare repetată şi încurajare continuă. Metoda „Helen Doron” este distractivă, naturală şi clădeşte încrederea în sine, aducând efecte de durată în dezvoltarea personalităţii copilului, efecte care se păstrează pe parcursul întregii vieţi.

Continuare »

10 mart.

Copiii mici învaţă o limbă străină mai uşor şi mai corect decât adulţii

Collegium de Lyon îl găzduieşte, de câteva luni, pe lingvistul canadian Yvan Rose, specialist în învăţarea limbajului la copii. Cercetătorul îşi concentrează cercetarea pe perioada dintre gângurit şi până la construirea primelor fraze, spre vârsta de 4 ani. Cercetările sale sunt menite să contribuie la o mai bună înţelegere a mecanismelor de învăţare a limbajului la copii şi, din punct de vedere teoretic, la stabilirea unor legături mai concrete între axele de cercetare privind perioadele pre-verbale şi cele verbale.

Privit ca o provocare societală, tehnologică, medicală şi culturală, limbajul rămâne în centrul preocupărilor ştiinţifice majore, necesitând o permanentă extensie a limitelor cunoaşterii în acest domeniu. Communicarea reprezintă una dintre temele ştiinţifice prioritare care pot fi abordate de către cercetătorii invitaţi la Collegium de Lyon.

Continuare »

© 2021 blog.ro-en.ro