26 mart.

A_BEST Kids

Centrul de Limbi Străine A_BEST, prin proiectul A_BEST Kids, organizează cursuri de limbi străine pentru copii, de engleză şi germană, în sistem grupă. Şedinţele de pregătire sunt adaptate nivelului de vârstă al copiilor, iar atmosfera este deschisă creativităţii şi studiului prin joacă.

Centrul de Limbi Străine A_BEST va derula în perioada 15 aprilie – 19 iunie 2013 o serie de cursuri de limbă engleză şi germană pentru copii, în sistem grupă. Totodată, echipa A_BEST poate organiza la cerere şi cursuri de spaniolă, portugheză, italiană, franceză, rusă, conform unui orar personalizat, în sistem individual sau pereche.

Un sondaj realizat de Comisia Europeană, în 2012, pe tema „Europenii şi limbile lor”, arată că „aproape toţi europenii (98%) cred că stăpânirea limbilor străine este un aspect important pentru viitorul copiilor lor.” Potrivit studiilor în domeniu, efectuate de Comisia Europeană, „studiul limbilor străine de la o vârstă fragedă poate accelera procesul de asimilare a acestora, poate îmbunătăţi capacitatea copiilor de a se exprima în limba maternă şi îi poate ajuta să obţină rezultate mai bune şi în alte domenii.” În plus, „copiii care învaţă de mici o limbă străină beneficiază de o bază utilă pentru asimilarea de noi cunoştinţe. Totodată, le este influenţată şi atitudinea faţă de alte limbi şi culturi,” mai precizează sursă citată.

Luciana Trăistaru, Coordonator Proiecte Lingvistice la Centrul de Limbi Străine A_BEST, declară: „Orice părinte ştie cât de importantă este dezvoltarea constantă a potenţialului creativ al copilului, mai ales în timpul etapelor esenţiale ale dezvoltării acestuia. Studiul limbilor străine reprezintă una dintre cele mai atractive şi utile metode prin care copiii îşi pot dezvolta abilităţile.”

Cursurile de limbi străine A_BEST Kids sunt concepute pentru trei grupe principale de vârstă: Prichindei (5-6 ani), Învăţăcei (doua grupe, copii 7-8 ani şi copii 9-10 ani) şi Pre-adolescenţi (11-14 ani). „Părinţii îşi pot înscrie copiii la cursurile de limbă engleză sau germană adaptate special nivelului lor de vârstă. Echipa A_BEST oferă copiilor materiale de lucru personalizate, activităţile derulându-se într-o atmosferă dinamică, deschisă creativităţii şi studiului prin joacă”, mai spune Luciana Trăistaru.

Trainerii A_BEST sunt dinamici şi creativi. Ei vor pune la dispoziţia copiilor materiale adaptate fiecărei grupe de vârstă, corespunzătoare nivelului de cunoaştere al limbii străine. Materialele de predare includ atât cărţi pentru copii în limbi străine, cat şi DVD-uri cu filmuleţe, desene, cântece pentru cei mici, jocuri diverse, etc.

Printre avantajele cursurilor A_BEST Kids se numără:
– gratuitatea primei şedinţe de curs;
– organizarea avantajoasă în grupe de minimum 5 – maximum 7 copii;
– locul de desfăşurare ultracentral (B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2, la două minute de metrou Piaţa Romană);
– 10% reducere în cazul a cel puţin 2 copii care provin din aceeaşi familie sau care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună;
– materiale didactice auxiliare (fişe de lucru, creioane, carioci, etc.) şi certificate de participare la curs gratuite.

Pentru mai multe detalii despre cursurile de limbi străine A_BEST Kids, puteţi telefona la 0762.274.914 sau puteţi scrie la adresa de e-mail office@abest.ro

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro