10 nov.

Copiii din Constanţa au încă o metodă de a învăţa engleza

În data de 7 noiembrie 2009 s-a deschis în Constanţa „Helen Doron Early English”, centru de predare a limbii engleze pentru copii cu vârste de la 3 luni la 14 ani. „Helen Doron Early English” este o metodă unică, uşoară şi naturală de învăţare a limbii engleze pentru copii.

Metoda se bazează pe modul în care copilul îşi învaţă limba maternă, prin ascultare repetată şi încurajare continuă. Metoda „Helen Doron” este distractivă, naturală şi clădeşte încrederea în sine, aducând efecte de durată în dezvoltarea personalităţii copilului, efecte care se păstrează pe parcursul întregii vieţi.

Programele speciale „Helen Doron” se prezintă sub forma a 10 cursuri în ani consecutivi de studiu, însoţite de seturi de materiale, cărţi şi CD-uri, adaptate fiecărei etape de dezvoltare a copilului. Bebeluşii între 3 şi 22 de luni beneficiază de programul “Baby’s best start”, în care sunt introduşi în mediul sonor al limbii engleze, învaţă limbajul semnelor şi ajung să înţeleagă o serie de cuvinte şi formulări în limba engleză. Copiilor între 2 şi 5 ani li se adresează programul “English for Infants”, iar celor între 5 şi 9 ani programul “English for all Children”. Cu ajutorul acestor cursuri copiii vin în contact cu un vocabular de peste 550 de cuvinte în limba engleză şi încep să o asimileze prin metode interactive şi multisenzoriale asociate cu jocul şi cu muzica.

Profesorii „Helen Doron” beneficiază de pregătire intensivă, de actualizare şi de reîmprospătare continuă a cunoştinţelor. Ei se îngrijesc ca fiecare copil să asimileze, să înţeleagă şi să vorbească în mod corect limba engleză. Grupul „Helen Doron” are în prezent peste 2400 de profesori activi în întreaga lume, care predau în 500 de centre din 31 de ţări precum Austria, Germania, Portugalia, Italia, Polonia, Ungaria, Elveţia, Israel şi altele. În România există în acest moment centre „Helen Doron Early English” în oraşele Constanţa, Timişoara, Sibiu, Satu Mare şi Miercurea Ciuc.

„Helen Doron International” este lider global în educaţia timpurie, cu peste o jumătate de million de bebeluşi, şi copii cu vârsta de până la 14 ani care au învăţat limba engleză prin această metodă începând din anul 1985.

7 comentarii la “Copiii din Constanţa au încă o metodă de a învăţa engleza”

  1. 1
    Adriana Frujina spune:

    Este prima data cand aud despre aceasta metoda si mi se pare una foarte interesanta si in acelasi timp foarte eficienta.

  2. 2
    Mark spune:

    Articolul trau nu valoreaza prea mult daca nu ne spui si cum putem contacta acest curs!

  3. 3
    Lucian Velea spune:

    Informaţii de contact
    http://www.helendoron.ro/harta.html

  4. 4
    Mara spune:

    Am intrat si eu in contact cu ei dar nu am avut neaparat o parere pozitiva. In primul rand pentru ca pot si eu sa pun acasa niste CDuri cu limba engleza bebelusului. Deci nu vad pe ce sa platesc banii.
    In al2lea rand, pentru copiii care vorbesc deja: metoda asta naturala si distractiva este abordata de mai toate scolile serioase de limbi straine. Si iar nu vad de ce sa platesc mai mult cand obtin aceleasi rezultate pe bani mai putini la scoli care nu se numesc Helen Doron.

  5. 5
    Lorelay spune:

    Am avut copilul la aceste cursuri inscris si nu pot spune ca a dobandit cunostinte noi sau ceva cu care sa pot iesi in intampinatea celor ce vor sa si invete ceva,

  6. 6
    Angela spune:

    Ma intereseaza daca si adultii se pot inscrie la aceste cursuri de engleza.

  7. 7
    Alex spune:

    Sunt niste snapani pregatiti doara sa ia banii. Nu ii intereseaza pregatirea copilului sau daca copilul e pregatit pentru a accesa un curs la un anumit nivel. Dupa ce iau baii spun ca tu ca parinte trebuia sa stii daca copilul tau face fat. La Constanta sunt niste micinosi.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro