10 nov.

Copiii din Constanţa au încă o metodă de a învăţa engleza

În data de 7 noiembrie 2009 s-a deschis în Constanţa „Helen Doron Early English”, centru de predare a limbii engleze pentru copii cu vârste de la 3 luni la 14 ani. „Helen Doron Early English” este o metodă unică, uşoară şi naturală de învăţare a limbii engleze pentru copii.

Metoda se bazează pe modul în care copilul îşi învaţă limba maternă, prin ascultare repetată şi încurajare continuă. Metoda „Helen Doron” este distractivă, naturală şi clădeşte încrederea în sine, aducând efecte de durată în dezvoltarea personalităţii copilului, efecte care se păstrează pe parcursul întregii vieţi.

Continuare »

13 oct.

Un nou centru Shakespeare School

Centrul de învăţare a limbii engleze „Shakespeare School” a inaugurat duminică, 11 octombrie 2009, cel de-al doilea sediu, deschis într-o zonă centrală a Capitalei, pe stradă Dimitrie Racoviţă nr.11, între Piaţa Rosetti şi bulevardul Pache Protopopescu.

Directorul centrului, Adriana Alionte, a declarat că aici vor putea fi primiţi circa 500 de noi elevi şi studenţi care doresc să îşi aprofundeze cunoştinţele în domeniul lingvistic. „Aşteptăm în noul sediu cât mai mulţi elevi care doresc să înveţe limba engleză. Suntem mulţumiţi că vom avea alte trei săli de clasă moderne, dotate cu aparatură de ultimă generaţie – vorbim de LCD, table interactive care vor facilita predarea şi instruirea în limba engleză, astfel încât cursanţii să fie atraşi la maximum şi să participe intens la ore”, a spus Adriana Alionte.

Continuare »

© 2023 blog.ro-en.ro