13 oct.

Un nou centru Shakespeare School

Centrul de învăţare a limbii engleze „Shakespeare School” a inaugurat duminică, 11 octombrie 2009, cel de-al doilea sediu, deschis într-o zonă centrală a Capitalei, pe stradă Dimitrie Racoviţă nr.11, între Piaţa Rosetti şi bulevardul Pache Protopopescu.

Directorul centrului, Adriana Alionte, a declarat că aici vor putea fi primiţi circa 500 de noi elevi şi studenţi care doresc să îşi aprofundeze cunoştinţele în domeniul lingvistic. „Aşteptăm în noul sediu cât mai mulţi elevi care doresc să înveţe limba engleză. Suntem mulţumiţi că vom avea alte trei săli de clasă moderne, dotate cu aparatură de ultimă generaţie – vorbim de LCD, table interactive care vor facilita predarea şi instruirea în limba engleză, astfel încât cursanţii să fie atraşi la maximum şi să participe intens la ore”, a spus Adriana Alionte.

Centrul de învăţare a limbii engleze „Shakespeare School”, fondat în anul 2002, a avut o evoluţie remarcabilă, reuşind să se diferenţieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul este cheia învăţării eficiente.

Din septembrie 2006, a fost autorizat de CNFPA (Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor) ca furnizor de formare profesională, pentru a organiza cursuri de limba engleză pentru adulţi (peste 16 ani). Din ianuarie 2009, este membru plin al QUEST (Asociaţia pentru Servicii Lingvistice de Calitate). Şcolile membre QUEST garantează cursanţilor calitatea serviciilor lingvistice oferite.

Datorită numărului mare de candidaţi pregătiţi de Shakespeare School pentru a susţine examenele Cambridge şi a rezultatelor excelente obţinute de aceştia, a fost recunoscut de Universitatea Cambridge ca centru de pregătire pentru examene Cambridge. Procentul de promovabilitate la examenele Cambridge a fost în ultimii ani de aproximativ 97%.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro