21 feb.

English over a cup of tea

Clubul de conversaţie “English over a cup of tea”, organizat de centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School, oferă un cadru plăcut şi relaxant în care copiii (9-14 ani) şi tinerii (15-20 de ani) conversează cu plăcere în limba engleză şi îşi dezvoltă astfel abilităţile de comunicare. Sesiunile clubului de conversaţie sunt coordonate de un englez şi se desfăşoară bilunar la sediul Shakespeare School din Str. Tokio, nr.9.

Grupele sunt structurate pe criterii de vârstă şi nivel de cunoaştere a limbii engleze, iar temele abordate sunt corelate cu interesele şi preocupările tinerilor. Fiecare modul se încheie cu o petrecere a ceaiului.

Continuare »

03 mai

English Taifas – curs intensiv de conversaţie

În luna mai 2011, Echo vine cu un nou curs flexibil, în care puteţi învăţa cum să comunicaţi în limba engleză şi să purtaţi conversaţii pe diverse subiecte din viaţa cotidiană precum şi din aria personală de interes. Cursul are ca obiectiv dezvoltarea abilităţilor de comunicare orală în engleză.

Cursul este conceput ca o dezbatere, axându-se pe situaţii reale cu care cursantul se poate confrunta în relaţii cu persoane de origine străină – la evenimente internaţionale, vizite, pe parcursul unei călătorii în străinătate: orientare în spaţiu, restaurante, magazine, muzee, aeroport, cultură, turism etc.

Continuare »

© 2024 blog.ro-en.ro