21 feb.

English over a cup of tea

Clubul de conversaţie “English over a cup of tea”, organizat de centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School, oferă un cadru plăcut şi relaxant în care copiii (9-14 ani) şi tinerii (15-20 de ani) conversează cu plăcere în limba engleză şi îşi dezvoltă astfel abilităţile de comunicare. Sesiunile clubului de conversaţie sunt coordonate de un englez şi se desfăşoară bilunar la sediul Shakespeare School din Str. Tokio, nr.9.

Grupele sunt structurate pe criterii de vârstă şi nivel de cunoaştere a limbii engleze, iar temele abordate sunt corelate cu interesele şi preocupările tinerilor. Fiecare modul se încheie cu o petrecere a ceaiului.

Rezultatele clubului de conversaţie:
– Fluenţă şi pronunţie mai bună
– Vocabular mai bogat
– Spontaneitate în dialogul cu un vorbitor nativ

Programul este organizat în module de 16 ore (8 sedinte x 2 ore fiecare). Tariful pentru un modul este de 490 RON (TVA inclus).

Perioada de desfăşurare este februarie/martie-iunie 2012.

Pentru a afla cum se desfăşoară o sesiune a clubului, Shakespeare School dăruieşte în cursul lunii februarie o lecţie de conversaţie gratis.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri, puteţi scrie la info@shakespeare-school.ro sau puteţi telefona la 021.230.2006/ 0755.132.228

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2023 blog.ro-en.ro