Arhiva pentru mai, 2007

31 mai

Abonări la blog

Cei care doresc să urmărească noutăţile de pe acest blog, se pot abona mai uşor prin RSS, prin facilităţile oferite de FeedBurner. În plus, este posibilă şi abonarea prin e-mail. Facilităţile de abonare sunt permanent disponibile pe coloana din dreapta.

În acest moment, blogul are un ritm de publicare zilnic, de luni până vineri.

31 mai

Emoticoncert: Mă iubeşte femeile

Cântecul lui Mihai Mărgineanu pe Yahoo Messenger :))

30 mai

100 de cuvinte

Editorii dicţionarelor „American Heritage” au publicat „100 Words That All High School Graduates — And Their Parents — Should Know” („100 de cuvinte pe care toţi absolvenţii de liceu — şi părinţii lor — ar trebui să le ştie”).

100words.gif

Steven Kleinedler, senior editor, a declarat: „Cuvintele pe care le propunem nu se doresc a fi o listă exhaustivă, ci un test prin care absolvenţii şi părinţii lor îşi pot măsura cunoştinţele. Dacă eşti capabil să foloseşti corect aceste cuvinte, este foarte probabil să ai o bună stăpânire a limbii.”

Continuare »

30 mai

Semnal Orange

Bine ca atentioneaza! :))

semnal orange

29 mai

comfort / confort

O greşeală relativ frecventă în limba română este folosirea lui „comfort” în loc de „confort„. Interesant este că în limba engleză corect este exact invers, adică „comfort„. Este o situaţie care necesită atenţie pentru a se folosi forma corectă.

29 mai

Marian Vanghelie – almanahe

A rămas de pomină

© 2024 blog.ro-en.ro