01 iun.

Wordland organizează tabere de engleză pentru copii

Din 2004, peste 500 de copii au beneficiat de taberele de limba engleză organizate de Wordland la Moeciu, lângă Bran, în judeţul Braşov. Perioadele de desfăşurare şi programul pentru 2010, precum şi galerii foto pentru taberele organizate în anii precedenţi sunt disponibile pe site-ul Wordland, în secţiunea Tabere de vară în limba engleză.

În iulie şi august 2010, copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani vor beneficia de lecţii de limba engleză, activităţi creative, lecţii de gătit, ateliere de pictură şi tâmplărie, petreceri, dansuri şi jocuri, vizite turistice şi drumeţii, călărie, activităţi sportive în aer liber şi la sala de sport.

Timp de o săptămână (de duminică până duminică), copiii învaţă engleză, se joacă, fac sport şi se distrează sub supravegherea atentă a doi traineri, un bucătar, un şofer şi un administrator. Capacitatea maximă per grupă este de 15 copii.

Preţul taberei este de 300 euro şi include: cazarea pentru cele 7 nopţi, 2 ore de curs dimineaţa şi 2 seara, materialele de curs, cele 3 mese din timpul zilei plus 2 gustări între mese, transportul pentru excursiile pe care le organizăm pe parcursul săptămânii (la castelul Bran, peştera Dâmbovicioara, mânăstirea Sâmbătă de Sus), materialele pe care le vor utiliza copiii la proiectele creative şi activităţile suplimentare, picnicul şi carnavalul taberei. Preţul nu include transportul spre şi dinspre Moeciu; copiii vor fi aduşi acolo de către părinţi.

Pentru înscrieri puteţi scrie la administrator@wordland.ro sau puteţi telefona la 021.2241443.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro