05 nov.

Toxic

Un program TV ne informează despre filmul „Toxic” (citat reprodus exact):

Vieţile unui propietar de club de noapte: un şef ucigaş, un stripper, un barman, doi ucigaşi, o prostituată şi un psihopat, iau o întorsatură groaznică în momentul în care sunt prinşi în capcana unei minţi bolnave ale unui maniac.
Când Nadine, o prostituată încearcă cu orice preţ să patrundă într-un liceu, o găseşte pe inocenta şi naiva Lucile adormită, pe una din aleile de la şcoală. Ea nici măcar nu ştie că această fată este emisarul morţii. În efortul său de a o pune pe picioare, ea îi face cunoştinţă cu Angel - propietarul cubului de noapte.


Să le luăm pe rând. „Propietarul” se pare că are personalitate multiplă, pentru că „vieţile” sale sunt prezentate prin enumeraţie. Ca şi când n-ar fi fost de ajuns că aceste vieţi sunt jalnice, mai iau şi „o întorsatură groaznică”. Probabil la 360 de grade.

Apoi, prostituata Nadine „încearcă cu orice preţ să patrundă într-un liceu”. Că doar nu se intră aşa uşor. Şi când te gândeşti că prin alte părţi prostituatele vor să iasă cu orice preţ din liceu! În fine, n-a reuşit, fiindcă s-a oprit pe una din „aleile de la şcoală”, acolo unde a găsit o elevă dormind pe jos. Această fată nu era altcineva decât „emisarul morţii”, „inocenta şi naiva” Lucille. Probabil că frumoasa „adormită”, ca în poveste, avea nevoie de sărutul prinţului, pentru că binevoitoarea Nadine, „în efortul său de a o pune pe picioare”, îi face cunoştinţă cu „propietarul cubului de noapte”, cu un nume genial ales: „Angel”.

Sincer, nu m-a tentat să văd filmul, pentru că mi s-a părut „toxic”. Se pare că cel care a făcut prezentarea nu a luat în serios titlul. Dacă l-a mai văzut cineva şi a supravieţuit, fără urmări afazice, poate ne spune şi nouă despre ce e vorba în filmul ăsta.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

  • Titluri din ziare: Parcurgând titlurile din ziare, deseori te umflă râsul, chiar dacă autorii nu au avut această ...
  • a aprecia: Verbul a aprecia are de-a face cu examinarea şi evaluarea sub raport cantitativ şi calitativ, ...
  • better the devil you know: Această expresie este forma scurtă (şi mai bine cunoscută) a proverbului "better the devil you ...
  • Legenda vâscului: Înainte ca vâscul (numit în engleză "mistletoe") să devină un pretext pentru oameni de a ...
  • a reuşi: Verbul a reuşi este unul care ne place foarte mult, care ne gâdilă urechile şi ...

© 2024 blog.ro-en.ro