09 apr.

Tabere pentru copii la Oxford, Ascot, Bristol

O vacanţă în Anglia înseamnă atât perfecţionarea limbii engleze, cât şi excursii, distracţie şi dezvoltare personală pentru copii. Taberele de vară în Marea Britanie, unele dintre cele mai populare, atrag în mod deosebit atenţia părinţilor, şi aceasta dintr-un motiv foarte bun: principalul element pentru a învăţa limba engleză îl reprezintă contextul de limbă străină – profesori vorbitori nativi de engleză, copii din zeci de ţări, cu toţii creează un networking natural, deosebit, pe care doar un program complet de tabără de vară îl poate evidenţia.

Copiii utilizează limba engleză tot timpul pe perioada taberei de 2 săptămâni în Anglia – la fotbal, tenis de masă, la echitaţie, înot, dansuri, barbecue, disco, când trag la ţintă cu arc sarazin, în excursii şi în multe astfel de activităţi interesante. Pentru copii cu vârsta între 7 şi 14 ani, Mirunette International Education – organizator de tabere în străinătate (cele mai multe în Marea Britanie!) recomandă Ascot, Bristol şi Oxford.

Iată ce conţine un program complet într-o tabără de grup din vara anului 2013, într-unul din aceste oraşe din Anglia:
– 15-20 de lecţii de limba engleză săptămânal (în clase internaţionale de maxim 15 copii). Cursurile sunt acreditate British Council, fiecare participant primind la final un raport de evaluare şi un certificat de absolvire;
– Program de activităţi după-amiaza: fotbal, înot, tenis, volei, baschet, badminton, dans modern, vizite şi excursii locale, arts&crafts, teatru etc;
– Program de activităţi seara: barbecue, karaoke, scavenger hunt, food games, jocuri şi muzică, seară talentelor, street dance, tir, turnee sportive, disco tematic, seară DVD etc;
– Excursii de o zi întreagă în puncte turistice de interes;
– Cazare în campusul unei şcoli sau universităţi de renume cu pensiune completă (3 mese pe zi);
– Supraveghere 24 de ore din 24, asigurare complexă de călătorie;
– Transfer de la şi la aeroportul Heathrow Londra;
– Însoţitor de grup din România, vorbitor de limba engleză, pentru grup de minim 10 copii.

Orăşelul Ascot, aflat la 20 km de Londra, găzduieşte o şcoală prestigioasă în Anglia – St Mary’s School, locul unde vara se organizează tabere de limba engleză, cu un program complex de activităţi şi sporturi şi cu o uriaşă participare internaţională, cu copii din peste 45 de ţări. Clădirile pentru cazare sunt nou şi modern decorate, iar clădirea şcolii datează din sec. XIX. Facilităţile moderne pentru sporturi, cu dotări multiple (sală de sport modernă cu terenuri de volei, fotbal şi badminton, piscină interioară de 25m, 16 terenuri de tenis, terenuri de fotbal, astroturf, sală de gimnastică, teren de squash) şi pentru activităţile culturale (studio de dans şi teatru, sală de computer) îi conferă şcolii un nivel superior, iar taberelor de limba engleză un program de neuitat.

Intervalul de participare la tabăra de vară Ascot – St Mary’s School este 15 iulie – 29 iulie 2013 sau 29 iulie – 12 august 2012 (2 săptămâni).

Bristol, unul din cele mai dinamice, vibrante oraşe culturale ale Europei, găzduieşte la doar 20 minute de centrul orasului Clifton College. Este un loc deosebit, cu multe terenuri de fotbal, sală de sport, piscină şi terenuri de tenis.

Interval de participare la tabăra de vară Bristol – Clifton College este 9 iulie – 23 iulie 2013 sau 6 august – 20 august 2013 (2 săptămâni).

Oxford, oraş cu o populaţie de 165.000 locuitori, este cunoscut sub numele de “City of Dreaming Spires”, termen atribuit de poetul Matthew Arnold, referindu-se la arhitectura armonioasă a clădirilor universităţii, cea mai veche universitate din Anglia. Aceasta este localizată în centrul oraşului, clădirile colegiilor şi ale universităţilor fiind foarte apropiate ca distanţă.

Din Carfax Tower sau turnul bisericii St. Mary the Virgin, copiii pot admira o vedere panoramică a oraşului, aflându-se la aceeaşi înălţime cu faimoasele turle. Vor vedea şi Bodleian Library, Radcliffe Camera, Sheldonian Theatre, Ashmolean Museum – cel mai vechi muzeu deschis publicului.

Tabăra de vară din Oxford se desfăşoară în Dragon School din Oxford, una din cele mai faimoase şcoli-pregătitoare din Anglia, aici învăţând mulţi scriitori, actori şi politicieni. Şcoala este un loc perfect pentru o tabără internaţională de vară, fiind localizată într-o zonă verde şi sigură a Oxfordului, la doar 15 minute de centrul istoric al oraşului. Şcoala are un amestec fantastic de clădiri tradiţionale şi moderne, cu facilităţi de primă clasă şi terenuri de sport spaţioase. Facilităţile şcolii includ: sală de mese, piscină acoperită, teatru, săli de clasă moderne, bine echipate, 22 terenuri tenis, perete de căţărare, terenuri de fotbal, baschet şi volei, studio de dans, magazine în campus.

Interval de participare la tabăra de vară Oxford – Dragon School este 5 august – 19 august (2 săptămâni).

Înscrierile în aceste tabere de vară sunt în plină desfăşurare. Numărul locurilor este limitat. Pentru mai multe informaţii, puteţi scrie prin e-mail la office@mirunette.ro

2 comentarii la “Tabere pentru copii la Oxford, Ascot, Bristol”

  1. 1
    Ciobanu Carmen spune:

    Ne intereseaza pretul pentru aceste tabere

  2. 2
    Lucian Velea spune:

    Doar am publicat ştirea, trebuie să-i întrebaţi pe organizatori.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro