19 apr.

Tabere internaţionale de limba engleză în Marea Britanie şi SUA

Anul şcolar se apropie de sfârşit, de aceea mulţi copii şi părinţi sunt în căutarea unor oportunităţi pentru petrecerea vacanţei de vară. În locul unei excursii sau tabere tradiţionale, tinerii aleg o tabără internaţională ce include cursuri de limba engleză, care îi ajută în procesul dezvoltării academice. Diferenţa dintre o tabără obişnuită şi o tabără de limba engleză constă în faptul că cea din urmă include ore de limba engleză în fiecare zi, conversaţie cu alţi elevi şi profesori nativi, urmate de activităţi sportive, culturale şi recreative. Aşadar, participanţii au ocazia să descopere plăcerea de a-şi perfecţiona engleza chiar la “ea acasa”.

„Învăţarea limbii engleze presupune creşterea oportunităţilor pentru dezvoltarea personală şi profesională a fiecărui elev. Părinţii aleg programele de vară cu dublu scop: pentru perfecţionarea limbii engleze, dar şi pentru recreere. Studiul şi distracţia se îmbină armonios, aşadar copiii şi tinerii învaţă fără să îşi dea seamă într-un mediu sigur şi relaxant” declară Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Şcolile de vară de limba engleză oferite de Shakespeare School în vara 2011 sunt organizate în campusuri de top precum Cambridge University, Oxford Brookes University, University College London, University of Kent şi St. Michaela’s College. Participarea e deschisă tuturor tinerilor din România dornici să îşi exerseze limba engleză în timpul vacanţei de vară şi să interacţioneze într-un mediu multinaţional, cu circa 200 de tineri din alte 20-30 de ţări.

Printre cei mai interesaţi elevi de programele internaţionale se numără cei doritori să înveţe în viitor în afara ţării. „Cei care nu sunt încă decişi dacă doresc să studieze în străinătate, pot experimenta viaţa de student dintr-un campus universitar de top la o tabără internaţională de limba engleză! În urma cursurilor de engleză cu profesori nativi, elevii dobândesc şi un certificat de participare – un avantaj real pentru admiterea la universităţi în străinătate!”, menţionează în continuare Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Sunt căutate şcolile de vară care se desfăşoară în campusuri universitare de renume din Marea Britanie şi SUA. „În ciuda acestei perioade critice pe care a înregistrat-o economia ţării noastre, înscrierile la cursuri de limba engleză şi participarea la tabere internaţionale nu înregistrează scăderi. Atât cursanţii noştri, cât şi alţi elevi şi-au manifestat un interes ridicat pentru aprofundarea limbii engleze, ceea ce denotă că investiţia în educaţie rămâne o prioritate pentru toţi parintii” completează Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Shakespeare School oferă sprijin elevilor şi părinţilor în alegerea celor mai potrivite variante de programe de vară de limba engleză pentru copii şi tineri între 9-25 de ani. Pentru mai multe informaţii despre oferta de tabere internaţionale şi pentru înscriere, puteţi vizita www.shakespeare-school.ro/programevara.

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2023 blog.ro-en.ro