12 oct.

Tabără de învăţare şi citire rapidă

Asociaţia InfoSPEED organizează o tabără de învăţare şi citire rapidă pentru o frumoasă vacanţă de toamnă, unde participanţii vor afla că se pot distra învăţând şi pot învăţa distrându-se. Performanţele extraordinare reuşite de copii fac că Programul InfoSPEED să fie una dintre recomandările de vârf pentru învăţare, pentru refacerea profundă a forţelor intelectuale şi fizice şi pentru dezvotare personală.

Modulul de Învăţare şi Citire Rapidă este un produs unic pe piaţă, iniţiat şi dezvoltat în ţară sub directa îndrumare a conf. dr. ing. Radu Budei, profesor al Universităţii Politehnice din Iaşi, inventator român cu rezultate remarcabile în domeniu. Beneficiind de un patent oferit de aparatul de citire rapidă – un aparat unic în lume, premiat în 2004 cu medalia de argint la Salonul de Inventică de la Geneva – modulul educativ beneficiază de un know-how unic acumulat de către fondator într-o perioadă de peste 30 de ani în domeniul procesării informaţiei precum şi de expertiza sa de peste 10 ani în traininguri de perfecţionare. Modulul se bucură de o certificare continuă a succesului şi de deosebite rezultate pozitive cunoscute în rândul miilor de cursanţi.

Tabăra are loc în perioada 31 octombrie – 5 noiembrie 2010 la Pensiunea Maria din Azuga şi este destinată copiilor din clasele a III-a şi a IV-a.

Beneficii directe pentru copii:
* mărirea vitezei de citire
* creşterea coeficientului de asimilare
* mărirea capacităţii de memorare
* dezvoltarea de noi abilităţi pentru învăţare
* creşterea atenţiei şi concentrării
* dezvoltarea unui nou mod de operare
* reglarea atitudinii faţă de informaţie
* deprinderea de tehnici de relaxare pentru ochi
* accesarea mai uşoară a flow-ului informaţional
* tehnici de abordare a informaţiei
* deprinderea de tehnici de învăţare accelerată
* creşterea nivelului de conştientă în ceea ce priveşte învăţarea
* creşterea anduranţei psihologice pe informaţii noi şi dificile
* conştientizarea propriului stil de învăţare

Modulul Infospeed – Învăţare şi Citire Rapidă este conceput pentru persoane care au de citit, memorat şi învăţat începând de la un volum minim de bază până la un volum foarte mare de informaţii.

Conf.dr.ing. Radu Budei, fondatorul acestui modul, a observat pe vremea când era student că nu există o materie care să te înveţe cum să înveţi. Aşa că 22 de ani mai târziu, cu o experienţă vastă în învăţământ şi inventică, a conceput un modul care creează o bază de pornire în Era Informaţională în care trăim.

Asociaţia Infospeed susţine acest modul şi în şcoli începând cu clasa a IV-a, deoarece cu cât sunt deprinse mai repede, cu atât vor fi mai folositoare noile abilităţi de care avem nevoie întreaga viaţă, deoarece ne confruntăm cu un volum enorm de informaţii şi petrecem un timp îndelungat în şcoală şi în cariera care ne solicită permanent să învăţăm.

Înscrierile se fac până la data de 18 octombrie 2010 la telefon 0724577300 (Alexandru Bordea) sau pe mail tabara@infospeed.ro

Preţul taberei este de 980 lei (include cazare, masă, training, excursii) .
Nu este inclus transportul (80 lei dus întors).

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.infospeed.ro.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro