07 mai

Site-ul ro-en.ro a împlinit 7 ani

Iată că au trecut 7 ani de când proiectul Lexica a căpătat formă ca serviciu online gratuit, la adresa acum binecunoscută ro-en.ro. Au fost 7 ani cu multe realizări, pas cu pas site-ul impunându-se ca lider de audienţă în domeniul său, cu până la 388.000 de vizitatori/lună. Sunt zeci de mii de vizite în fiecare lună cu durate de invidiat, de până la jumătate de oră, ceea ce arată că s-a format un mare nucleu de utilizatori care folosesc intens aceste dicţionare, iar aceasta este o mare bucurie.

Şi blogul a aniversat 6 ani, timp în care a acumulat peste 4600 de articole, dintre care circa o treime sunt lecţii de limba engleă. Această colecţie de materiale constituie în sine o resursă lingvistică foarte valoroasă şi este în plan să fie valorificată şi mai bine.

Lucrăm în continuare la dezvoltarea dicţionarelor, chiar dacă deocamdată nu se vede şi pe site. Dacă doriţi să ne sprijiniţi pentru ca lucrurile să se mişte mai repede, puteţi direcţiona 2% din impozitul pe venit către Asociaţia Culturală Citatepedia. Nu vă costă nimic, dar ajutaţi dezvoltarea unor proiecte culturale/educaţionale de top.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm în continuare alături de noi!

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro