13 dec.

Shakespeare School a lansat oferta şcolilor de vară de limba engleză

Shakespeare School a lansat oferta şcolilor de limba engleză pentru vara 2012. Programele sunt dedicate copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 9 şi 25 de ani şi se organizează în colaborare cu universităţi prestigioase din oraşe precum: Oxford, Cambridge, Londra, Canterbury, Edinburgh sau New York.

Şcoala de vară de limba engleză devine din în ce în ce mai des variantă alternativă a unei vacanţe reuşite pentru tineri. Programele de vară includ cursuri de limba engleză în fiecare zi, conversaţie cu alţi elevi şi profesori nativi, urmate de activităţi sociale, sportive, culturale şi recreative, excursii, cazare în campus şi pensiune completă.

„Planurile importante sunt organizate din timp, de aceea am lansat programele şcolilor de vară încă de pe acum. Totodată perioada sărbătorilor de iarnă este momentul cel mai bun pentru ca părinţii să ofere copiilor un cadou special de Crăciun, de care să se bucure în perioada caldă a anului. O şcoală de vară de limba engleză este cu adevărat o oportunitate specială pentru dezvoltarea personală, dar şi academică a fiecărui tânăr,” declară Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Printre şcolile de vară de limba engleză oferite de Shakespeare School în iulie-august 2012 se numără: “Oxford Tradition”, “Cambridge Tradition”, “London Experience”, “Scotland Experience”, “Discover USA: New York”. Acestea se adresează tinerilor din întreaga ţară, dornici să exerseze şi să îşi perfecţioneze limba engleză, într-un mediu multinaţional, alături de sute de tineri din diverse ţări, cu care singura modalitate de comunicare este, bineînţeles, limba engleză.

„Tinerii care intenţionează să studieze în străinătate, pot începe cu o experienţă internaţională la o şcoală de vară de limba engleză, ce se desfăşoară chiar într-un campus universitar de renume. Mai mult, în urma cursurilor de engleză, tinerii dobândesc o diplomă şi un raport de evaluare, ce vor constitui ulterior un element important în CV-ul lor,” mai menţionează Adriana Alionte.

Pentru mai multe informaţii despre oferta şcolilor de vară de limba engleză şi pentru înscriere, puteţi vizita www.shakespeare-school.ro/programevara.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro