11 oct.

Shakespeare School a lansat Centre for Exam Excellence

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School a lansat Centre for Exam Excellence, divizie specializată în cursuri de pregătire pentru examenele internaţionale de limba engleză: Cambridge, IELTS şi TOEFL.

Începând cu luna octombrie 2011, toţi tinerii, liceeni, studenţi sau absolvenţi interesaţi de perfecţionarea limbii engleze, pot opta pentru cele mai bune cursuri de pregătire cu scopul de a obţine certificatele internaţionale pentru studii avansate, atât în ţară, cât şi în străinătate.

Din 2002, Shakespeare School oferă cursuri de limba engleză pentru copii şi tineri cu vârste cuprinse între 4 şi 25 ani, devenind astfel un nume recunoscut pentru succesul metodei de predare a limbii engleze. Centre for Exam Excellence, nouă marcă înregistrată a Shakespeare School, evidenţiază preocuparea continuă a centrului de a se specializa şi de a oferi servicii lingvistice de calitate.

„Iniţiativa de a lansa o divizie specializată în cursuri de pregătire pentru examenele internaţionale de limba engleză a luat naştere ca urmare a interesului în continuă creştere manifestat de numeroşi tineri în această direcţie. Centre for Exam Excellence va oferi cele mai bune cursuri de pregătire pentru susţinerea examenelor Cambridge, IELTS sau TOEFL sutelor de cursanţi care au crescut şi au învăţat limba engleză împreună cu centrul nostru şi tuturor tinerilor care îşi doresc o certificare internaţională,” a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Orientat spre excelenţa rezultatelor la examenele internaţionale de limba engleză, Centre for Exam Excellence oferă oportunităţi unice de aprofundare a limbii prin: concursul naţional de creaţie în limbă engleză „Essay Competition”, programul de consiliere „Destination UK” pentru admiterea la universităţi britanice, precum şi prin organizarea şcolilor de vară de perfecţionare a limbii engleze în Anglia sau SUA.

Tinerii interesaţi de pregătirea unui examen internaţional de limba engleză sunt invitaţi să completeze formularul de înscriere online, iar apoi sunt aşteptaţi la unul dintre cele două sedii (Sediul Moşilor sau Sediul Dorobanţi) de luni până vineri, între orele 10:00 şi 18:00 pentru definitivarea înscrierii.

Pentru înscrieri şi detalii despre cursurile de limba engleză oferite de Centre for Exam Excellence, puteţi vizita www.examenelimbaengleza.ro.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro