14 mai

SearchDictionaries.com a devenit Omnilexica.com

Site-ul www.searchdictionaries.com are tot mai mare succes. Ca urmare, s-a mutat pe un server nou, mai rapid şi cu mai multe resurse disponibile, necesare pentru dezvoltarea viitoare. Cu această ocazie, şi-a schimbat şi denumirea în Omnilexica, de la omni- (care înseamnă „toate”) şi lexica (adică „dicţionare”).

Desigur, noua adresă este www.omnilexica.com. Vechile adrese încă funcţionează, trimiţând automat la noile adrese corespunzătoare, dar dacă aţi pus linkuri pe site-uri proprii, este bine să le actualizaţi.

Motivele acestei schimbări sunt date de modul în care a evoluat site-ul.

Pe de o parte, site-ul nu mai face doar trimiteri la diferite dicţionare şi enciclopedii, ci prezintă şi tot mai multe informaţii în mod direct, ceea ce făcea ca vechea denumire să nu mai fie foarte potrivită. Noua denumire reflectă mai bine intenţia: concentrarea tuturor resurselor lingvistice (pentru limba engleză) într-un centru cât mai util.

Pe de altă parte, noua adresă este scurtată la jumătate, ceea ce o face mai rapid de tastat. Astfel, numărul tot mai mare de utilizatori fideli pot accesa mai uşor site-ul.

Nu în ultimul rând, Omnilexica este o denumire cu mai multă personalitate. Cum proiectul este unul ambiţios, astfel de detalii contează.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro