28 mai

A_BEST Summer School 2013

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează pe durata verii prima ediţie A_BEST Summer School, un program intensiv de învăţare a limbii engleze pentru adulţi. Timp de o săptămână, participanţii pot lua parte la cursuri intensive de limba engleză, se pot înscrie la ateliere tematice de business şi pot interacţiona cu un trainer nativ în cadrul cluburilor de conversaţie. În plus, viitorii cursanţi pot alege între cele două perioade în care Şcoala de Vară are loc: 22-26 iulie sau 26-30 august 2013.

În cadrul primei ediţii a Şcolii de Vară, cursanţii au ocazia să studieze intensiv limba engleză la sediul A_BEST din Bucureşti, B-dul Dacia, nr. 39 (Piaţa Romană). Se pot înscrie persoanele care cunosc limba engleză la un nivel pre-intermediar sau intermediar, programul urmărind ca pe parcursul cursurilor şi atelierelor practice, cursanţii să îşi perfecţioneze abilitatea de a comunica în limba engleză.

Continuare »

10 ian.

Şcoală de vară de limba engleză la Canterbury

Shakespeare School a lansat oferta şcolii de vară de limba engleză la Canterbury. Programul este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani şi se desfăşoară în campusul universităţii Kent, aflată doar la 20 de minute de mers pe jos de centrul istoric al oraşului Canterbury.

Faimos pentru una din cele mai renumite catedrale din Europa, oraşul medieval Canterbury se remarcă prin muzee şi monumente istorice datând din secolul XIV, dar şi prin multitudinea de străduţe înguste cu magazine, restaurante şi cafenele. De asemenea, faimoasele Canterbury Tales scrise de Geoffrey Chaucer plutesc pretutindeni. Pe timpul verii, oraşul Canterbury este vizitat de foarte mulţi turişti care creează o atmosferă perfectă pentru cunoaşterea culturii britanice.

Continuare »

13 dec.

Shakespeare School a lansat oferta şcolilor de vară de limba engleză

Shakespeare School a lansat oferta şcolilor de limba engleză pentru vara 2012. Programele sunt dedicate copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 9 şi 25 de ani şi se organizează în colaborare cu universităţi prestigioase din oraşe precum: Oxford, Cambridge, Londra, Canterbury, Edinburgh sau New York.

Şcoala de vară de limba engleză devine din în ce în ce mai des variantă alternativă a unei vacanţe reuşite pentru tineri. Programele de vară includ cursuri de limba engleză în fiecare zi, conversaţie cu alţi elevi şi profesori nativi, urmate de activităţi sociale, sportive, culturale şi recreative, excursii, cazare în campus şi pensiune completă.

Continuare »

28 iun.

Distracţie şi progrese la engleză la şcoala de vară Helen Doron

În iulie şi august 2011, centrele educaţionale Helen Doron din Bucureşti şi Constanţa combină distracţia de vacanţă cu învăţarea limbii engleze. Programele pentru vacanţă de la Helen Doron se adresează copiilor cu vârste de la 3 la 12 ani.

În Bucureşti, cursurile de vară Helen Doron Early English sunt o premieră. Constanţa aduce nou cursul „English through drama”, o adevărată provocare pentru exersarea englezei vorbite şi a talentului artistic al copiilor care au o experianţă de minim 2 ani de învăţare a limbii engleze.

Continuare »

16 mart.

Şcoala de vară de limba engleză la Oxford pentru tineri între 14-18 ani

Shakespeare School organizează şcoala de vară de limba engleză la Oxford pentru tineri între 14-18 ani în colaborare cu CES Embassy, centru acreditat de British Council şi English UK, cu filiale în toată lumea. Situat chiar în inima Angliei, Oxford îmbină atmosfera, şarmul şi frumuseţea celei mai vechi universităţi britanice cu un oraş activ şi modern. Programul se desfăşoară în campusul Oxford Brookes University şi se adresează adolescenţilor care doresc să experimenteze libertatea vieţii studenţeşti în campus, urmând totodată un program structurat, într-un mediu internaţional.

Continuare »

14 iul.

Şcoala de vară British Council

În lunile iulie şi august 2009, British Council organizează Şcoala de vară în limba engleză, un curs ce se axează pe subiecte din British National Curriculum. Aceasta va include, printre altele, domenii precum: ştiinţa, reciclarea, nutriţia, corpul uman, încălzirea globală sau îngrijirea animalelor de casă. Cursurile vor avea şi proiecte ce se vor finaliza cu scenete filmate, proiecte de ştiinţă, revista clasei sau un plan de afaceri. Acestea sunt predate într-o manieră interactivă şi stimulativă, astfel încât atmosfera de joc şi distracţie să nu lipsească de la curs.

Continuare »

© 2022 blog.ro-en.ro