28 mai

A_BEST Summer School 2013

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează pe durata verii prima ediţie A_BEST Summer School, un program intensiv de învăţare a limbii engleze pentru adulţi. Timp de o săptămână, participanţii pot lua parte la cursuri intensive de limba engleză, se pot înscrie la ateliere tematice de business şi pot interacţiona cu un trainer nativ în cadrul cluburilor de conversaţie. În plus, viitorii cursanţi pot alege între cele două perioade în care Şcoala de Vară are loc: 22-26 iulie sau 26-30 august 2013.

În cadrul primei ediţii a Şcolii de Vară, cursanţii au ocazia să studieze intensiv limba engleză la sediul A_BEST din Bucureşti, B-dul Dacia, nr. 39 (Piaţa Romană). Se pot înscrie persoanele care cunosc limba engleză la un nivel pre-intermediar sau intermediar, programul urmărind ca pe parcursul cursurilor şi atelierelor practice, cursanţii să îşi perfecţioneze abilitatea de a comunica în limba engleză.

Participanţii vor fi grupaţi în funcţie de nivelul la care cunosc limba engleză, iar sesiunile de curs se vor derula intensiv (6 ore zilnic), pe parcursul unei săptămâni, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00–12:00. În cadrul şedinţelor de curs, trainerii A_BEST vor aborda diferite teme: gramatică, vocabular, conversaţie, elemente de cultură şi civilizaţie etc.

În partea a doua a programului A_BEST Summer School, cursanţii se pot înscrie la ateliere tematice de business şi pot lua parte la cluburi de conversaţie care se vor derula zilnic, în intervalul orar 14:00–17:00. Atelierele practice sunt organizate pe tematici, în funcţie de mai multe domenii (HR, Customer Care, Finance, Marketing, Sales, Legal etc), care se pot aplica activităţii pe care cursanţii o desfăşoară.

În ceea ce priveşte cluburile de conversaţie, acestea oferă cursanţilor un bun prilej de a dezbate subiecte legate de timpul liber, personalităţi, tradiţii şi obiceiuri, etica de business din România comparativ cu o ţară anglofonă etc, discuţiile având loc cu un trainer nativ.

La sfârşitulul programului, vor fi acordate diplome de participare.

Înscrierile pentru A_BEST Summer School se pot face până la data de 10 iulie 2013, pentru sesiunea din iulie, respectiv 15 august 2013, pentru sesiunea din august a programului de pregătire. Persoanele din Bucureşti sau din provincie, care vor să se înscrie la cursurile A_BEST Summer School, trebuie să urmeze o serie de paşi:
– sâ susţină o testare iniţială pentru stabilirea nivelului la care cunosc limba engleză, ce se poate face direct la sediul A_BEST, cu o programare telefonică în prealabil;
– să completeze o fişă de înscriere;
– să achite integral cursul în perioada aferentă înscrierilor, pentru a-şi rezerva locul.

Persoanele care vor să se înscrie la A_BEST Summer School trebuie să achite suma de 650 RON (TVA inclus), care acoperă costul tuturor evenimentelor derulate în cadrul programului. Se poate beneficia de discount 10% reducere în cazul a cel puţin 2 persoane care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.

Mai multe detalii despre orar, tarife şi modalitatea de înscriere la A_BEST Summer School puteţi găsi pe site-ul abest.ro.

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro