19 apr.

Cum să vorbim despre artă

Vocabular specific

24 feb.

Cum cumpărăm un smartphone

Prezentare și exemple

15 mart.

Driver’s License Picture

The traffic cop stopped the woman for a minor traffic violation. After examining her driver’s license in silence for a moment he said, „You know something, this is one of the finest, most realistic pictures I’ve ever seen. I’m glad to see you aren’t one of those vain women who have their photos retouched to remove all the lines in their face.”

„Sir,” she replied icily, „you are looking at my thumbprint.”

17 feb.

Object of Adoration

Aboard the USS TARAWA for six months, Don posted a picture of his beloved truck in his locker. Since his fellow Marines had pictures of their girlfriends posted, they often ridiculed him for his object of adoration.

„Laugh all you want,” Don told them. „At least my truck will still be there when I get home.”

10 ian.

Cuvinte pe cale de dispariţie în limba engleză

Victoria luptei dintre cuvinte nu se va măsura în urale, ci în tăcere. Este o bătălie sângeroasă bazată pe modul în care vorbim, iar victimele sunt cuvintele pe care le folosim în mod normal în fiecare zi, dar e posibil ca nu pentru multă vreme.

În fiecare an dicţionarele adaugă termeni în dicţionare. Dar ce se întâmplă cu acei termeni care şi-au trăit veacul? Când a fost ultima oară când aţi folosit termenul „fortnight” pentru a vă referi la „două săptămâni” libere? A mai rostit cineva cuvântul „bonzer” („excelent”) în ultimul deceniu? Aceste cuvintele, ca şi multe altele pe lângă acestea, se află pe lista termenilor pe cale de dispariţie.

Continuare »

29 sept.

O imagine face cât o mie de cuvinte

Dar, pentru siguranţă, să fie mai multe :))

pictures

© 2024 blog.ro-en.ro