05 apr.

Peste 5000 de participanţi la Shakespeare School Essay Competition

Cea de-a treia ediţie a concursului naţional de creaţie în limba engleză “Shakespeare School Essay Competition” a luat sfârşit. Succesul acesteia se reflectă în numărul foarte mare de participanţi, înregistrându-se 5100 de eseuri în limba engleză de la elevi din peste 350 de localităţi. Competiţia a fost organizată pentru 2 grupe de vârstă: 11-14 ani, respectiv 15-19 ani. În urma participării, elevii au putut intra în cursă pentru o tabără de vară gratuită în Marea Britanie la Cambridge, Oxford, St. Michael’s College sau Harrow House College, în valoare de aproximativ 1400 lire fiecare.

Biletul de intrare în cursă a fost reprezentat de un eseu în limba engleză, iar temele propuse au fost adecvate fiecărei categorii în parte. Elevii de gimnaziu au avut de realizat o descriere a unei lumi perfecte pornind de la 4 imagini sugestive, iar cei mari au avut de scris despre rolul şi importanţa voluntariatului, concursul desfăşurându-se sub egida Anului European al Voluntariatului.

Continuare »

11 mai

Peste 3000 de eseuri in limba engleza!

Centrul de instruire Shakespeare School a primit peste 3000 de eseuri în limba engleză de la copii şi tineri între 11 şi 19 ani din întreaga ţară la concursul de creaţie „Shakespeare School Essay Competition”, aflat la a doua ediţie. Premiile se acordă pentru 15 finalişti de la fiecare categorie de vârstă în parte (11-14 ani, respectiv 15-19 ani) şi se vor înmâna la sediul Shakespeare School din str. Dimitrie Racoviţă nr.11, sector 2, Bucureşti.

Directorul general al Shakespeare School, Adriana Alionte, a declarat că va pregăti pentru cei mai buni multe cadouri şi un eveniment surpriză. Câştigătorii acestui concurs de eseuri vor beneficia şi de cursuri intensive de vară gratuite la Shakespeare School, în valoare de peste 340 lei.

Continuare »

© 2021 blog.ro-en.ro