30 aug.

Cursuri de limba engleză prin metoda Cambridge pentru copii

Pornind de la premisa că anii de gimnaziu sunt un moment propice pentru acumularea rapidă a unui volum cât mai mare de cunoştinţe, Road Language Centre, centru de limba engleză recunoscut Cambridge, lansează o nouă serie de cursuri dedicate în special copiilor de gimnaziu: Cursuri de Limba Engleză – metoda Cambridge pentru copii din clasele V–VIII. Pentru a vă convinge de eficienţa metodei, prima lună este oferită în întregime gratuit.

Cursurile Road Language Centre vizează acumularea unui număr cât mai mare de noţiuni de limba engleză generală, strategia de lucru fiind bazată pe metoda Cambridge, una dintre cele mai eficiente metode de învăţare a limbii engleze.

Continuare »

23 aug.

Început de an şcolar la Helen Doron

Vacanţa mare se apropie de sfârşit. Pentru copiii înscrişi la cursurile de vară Helen Doron a fost mai mult decât o vacanţă obişnuită.

Începătorii, cu vârste de la 4 la 7 ani, au învăţat în limba engleză despre continente, ţări şi oraşe, au „mers la cumpărături” în China şi „s-au plimbat” cu autobuzul cu etaj la Londra. Culori, forme, animale de companie, de la fermă şi din sălbăticie au de acum un nume şi în limba engleză. Copiii „au survolat” din balon întregul glob pământesc, au dansat şi au cântat pe ritmuri internaţionale.

Cei cu vârste de la 6 la 12 ani, deja cunoscători de engleză, au pus în scenă 2 piese de teatru, „Goldilocks and Deadlocks” şi „Cinderella”, pe care le-au prezentat festiv în faţa părinţilor.

Continuare »

16 aug.

Lansare cursuri pentru copii la CLEVER children

Începând din toamna 2011, CLEVER children lansează un nou proiect educaţional adresat copiilor de grădiniţă şi şcoală generală. Pornind de la ideea ca unele dintre cele mai mari temeri ale copiilor, şi ale adultilor deopotrivă, sunt teamă de a vorbi în public şi de a conversa în limba engleză, CLEVER children oferă două programe noi pentru copii: „Public Speaking Superstar” (curs de oratorie pentru copii) şi
„English Club for Romanian Kids” (club de conversaţie în limbă engleză).

Cursul „Public Speaking Superstar” este structurat pe parcursul a 6 lecţii, în cadrul cărora copiii vor învăţă cum să îşi construiască discursul şi cum să aplice tehnici de oratorie potrivite pentru vârsta lor în cadrul prezentărilor pe care le vor susţine la şcoală sau în alte împrejurări.

Continuare »

© 2021 blog.ro-en.ro