16 aug.

Lansare cursuri pentru copii la CLEVER children

Începând din toamna 2011, CLEVER children lansează un nou proiect educaţional adresat copiilor de grădiniţă şi şcoală generală. Pornind de la ideea ca unele dintre cele mai mari temeri ale copiilor, şi ale adultilor deopotrivă, sunt teamă de a vorbi în public şi de a conversa în limba engleză, CLEVER children oferă două programe noi pentru copii: „Public Speaking Superstar” (curs de oratorie pentru copii) şi
„English Club for Romanian Kids” (club de conversaţie în limbă engleză).

Cursul „Public Speaking Superstar” este structurat pe parcursul a 6 lecţii, în cadrul cărora copiii vor învăţă cum să îşi construiască discursul şi cum să aplice tehnici de oratorie potrivite pentru vârsta lor în cadrul prezentărilor pe care le vor susţine la şcoală sau în alte împrejurări.

Cursul este practic şi se concentrează pe aplicaţii de public speaking şi exerciţii de concentrare şi respiraţie, de creativitate, de improvizaţie şi de gestionare a emoţiilor. Copiii vor analiza discursuri de tip text şi video şi vor concluziona care sunt aspectele care conduc la elaborarea şi susţinerea unui discurs de care audienţă îşi va aminti cu plăcere.

Perioada de desfăşurare este 24 septembrie – 29 octombrie 2011 (sâmbăta). Cele 6 lecţii au o durată de 1 oră şi 50 de minute, între 11:30 şi 13:20. Grupele sunt alcătuite din câte 12 copii.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa www.CursuriCopii.ro.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro