23 aug.

Început de an şcolar la Helen Doron

Vacanţa mare se apropie de sfârşit. Pentru copiii înscrişi la cursurile de vară Helen Doron a fost mai mult decât o vacanţă obişnuită.

Începătorii, cu vârste de la 4 la 7 ani, au învăţat în limba engleză despre continente, ţări şi oraşe, au „mers la cumpărături” în China şi „s-au plimbat” cu autobuzul cu etaj la Londra. Culori, forme, animale de companie, de la fermă şi din sălbăticie au de acum un nume şi în limba engleză. Copiii „au survolat” din balon întregul glob pământesc, au dansat şi au cântat pe ritmuri internaţionale.

Cei cu vârste de la 6 la 12 ani, deja cunoscători de engleză, au pus în scenă 2 piese de teatru, „Goldilocks and Deadlocks” şi „Cinderella”, pe care le-au prezentat festiv în faţa părinţilor.

Şcoala de vară Helen Doron le-a oferit un mod distractiv, dar şi util de a-şi petrece timpul liber. Diplomele primite atestă calitatea timpului petrecut împreună cu profesorii Helen Doron, iar portofoliul de vacanţă este doldora de lucrări remarcabile realizate cu mâna lor.

Vacanţa a trecut, progresele la limba engleză se văd şi rămân de ajutor pentru noul an şcolar.

Pentru cei care finalizează înscrierea până la 15 septembrie 2011 inclusiv, centrele de excelenţă la limba engleză Helen Doron oferă o reducere de 50% din taxa pentru o luna de curs (luna a 4-a).

Helen Doron Early English este un mod eficient de a învaţă limbă engleză pentru copii de la 3 luni până la 14 ani.

Metoda se bazează pe modul în care copilul îşi învaţă limba maternă, prin ascultare repetată şi încurajare continuă. Metoda Helen Doron este distractivă, naturală şi clădeşte încrederea în sine a copilului. Grupele au de la 4 până la 8 copii.

Programele speciale Helen Doron Early English se prezintă sub forma a 10 cursuri în ani consecutivi de studiu. Programele Helen Doron sunt însoţite de seturi de materiale, cărţi şi CD-uri, adaptate fiecărei etape de dezvoltare a copilului.

Bebeluşii între 3 şi 22 de luni urmează programul “Baby’s best start”. Acesta îi introduce în mediul sonor al limbii engleze. Ei învaţă limbajul semnelor şi ajung să înţeleagă o serie de cuvinte şi formulări în limba engleză.

Pentru copii între 2 şi 5 ani este disponibil programul “English for Infants”, iar pentru cei între 5 şi 9 ani programul “English for all Children”. Cu ajutorul acestor cursuri, copiii vin în contact cu un vocabular de peşte 550 de cuvinte în limba engleză şi încep să o asimileze prin metode interactive şi multisenzoriale asociate cu jocul şi cu muzica.

Profesorii Helen Doron beneficiază de pregătire intensivă şi continuă, de actualizare şi de reîmprospătare continuă a cunoştinţelor. Fiecare curs predat are la baza cel puţin un seminar de pregătire pentru profesori. Ei se îngrijesc ca fiecare copil să asimileze, să înţeleagă şi să vorbească în mod corect limba engleză britanică.

Grupul Helen Doron are în prezent peste 2400 de profesori activi în întreaga lume, care predau în 500 de centre din 30 de ţări precum Austria, Germania, Portugalia, Italia, Polonia, Ungaria, Elveţia, Israel şi altele. În România există în acest moment centre Helen Doron Early English în oraşele Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Sibiu, Satu Mare, Oradea, Târgu Mureş şi Arad.

Helen Doron International este lider global în educaţia timpurie, cu peste o jumătate de million de bebeluşi şi copii cu vârsta de până la 14 ani care au învăţat limba engleză prin această metodă începând din anul 1985.

Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa www.helendoron.ro.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro