06 dec.

Record de audienţă pentru ro-en.ro

Toamna lui 2011 a fost pentru site-ul ro-en.ro una cu o mare creştere a numărului de utilizatori, dar şi cu câteva abuzuri, ceea ce a cauzat şi unele turbulenţe de funcţionare. Acestea au fost eliminate treptat, prin mai multe optimizări. Şi viteza de răspuns a site-ului a fost considerabil îmbunătăţită.

Iată că începutul iernii aduce o creştere şi mai mare a numărului de utilizatori, depăşind pragul de 20.000 unici/zi, chiar cu mult (aproape 23.000). La orele de vârf, este vorba de peste 2.000 de utilizatori şi aproape 12.000 de pagini/oră. Acest record de audienţă urcă site-ul ro-en.ro în topul site-urilor cu dicţionare de limba engleză, fiind primul dintre cele monitorizate de trafic.ro şi SATI, probabil chiar dintre toate.

Lucrurile nu se vor opri aici. Este aproape de finalizare noua versiune a dicţionarelor, cu foarte mult conţinut suplimentar şi numeroase ajustări. Apoi sunt planificate alte etape.

Puteţi sprijini dicţionarele ro-en.ro în multe feluri. Cel mai simplu este accesibil oricui: recomandaţi site-ul în blogul personal, în profilul din reţeaua socială favorită, în forumuri etc. Astfel, numărul de utilizatori va continua să crească, iar asta va face ca şi dezvoltarea proiectului să fie tot mai bună.

Cu mulţumiri pentru acest succes, traduceri plăcute!

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro