26 iun.

Parteneriat cu GSP.ro

Site-ul www.ro-en.ro a intrat în parteneriat cu binecunoscutul portal www.gsp.ro, devenind un serviciu integrat acestuia. Se poate observa o mică modificare în adresele paginilor din dicţionare, însă vechile adrese funcţionează în continuare, astfel încât nu este practic nicio schimbare în utilizarea dicţionarelor. Puteţi tasta în continuare atât de scurta adresă ro-en.ro – destinaţia preferată a românilor interesaţi de limba engleză.

Cătălin Ţepelin, Digital Manager la Gazeta Sporturilor, explică viziunea publicaţiei: „Un ziar bun este o combinaţie de lucruri serioase, lumeşti, vesele, triste, utile, triviale şi, cel mai important, un soi de înregistrare cotidiană a vieţii. Citatul îi aparţine lui Mario Garcia, unul dintre cei mai mari graficieni de presă din lume. Internetul sapă cu îndârjire la temelia ziarelor, aşa că definiţia lui Mario Garcia se rostogoleşte natural spre online. Şi surprinde perfect direcţia de dezvoltare a www.gsp.ro, unul dintre liderii presei digitale din .ro. Audienţa generoasă, peste două milioane de utilizatori unici pe lună, ne obligă să evoluăm. Suntem site-ul cu cel mai bun conţinut jurnalistic de sport şi vrem să devenim, în timp, un portal de servicii, o colecţie de instrumente utile userilor noştri. Utilitatea unui site ca www.ro-en.ro este evidentă, aşa că ideea parteneriatului cu GSP a venit firesc. Este un serviciu public făcut de ro-en.ro unui pol important al consumatorilor de Internet din România, fapt ce va spori vizibilitatea acestui proiect de succes coordonat cu pasiune de Lucian Velea.”

Sperăm ca acest parteneriat să fie benefic pentru toată lumea. Există multe idei pentru dezvoltarea dicţionarelor, iar noua susţinere poate accelera procesul. Aşadar, vă aşteptăm pe cât mai mulţi să ne vizitaţi frecvent!

2 comentarii la “Parteneriat cu GSP.ro”

 1. 1
  Ion spune:

  Parteneriatul nu va este benefic. Acei ziaristi vulgari, ca si majoritatea consumatorilor produselor lor, au interesul sa ademeneasca un reprezentant din domeniul culturii autentice pentru a se „lustrui pe ei” iar dupa „utilizare”, victima fie va fi pervertita si va disparea, fie va disparea precum se intampla cu tot ce ating acestia. Cu asta se ocupa ei. Nu ati observat fenomenul in 20 de ani?
  Daca vreti sa dainuiti, aliati-va cu cineva din aceeasi „specie” cu voi sau, mai bine, investiti in voi insiva, fiti mereu de folos utilizatorilor si va veti dezvolta enorm. Faceti-va publicitate eficienta. De pilda, filmuletele pentru invatat engleza (pronuntie etc.) sunt extrem de utile si ceva la fel de valoros nu am vazut in alta parte. Sa ramaneti de partea stiintei, culturii si civilizatiei, va doresc.

 2. 2
  zuma spune:

  Cel mai citit ziar online de sport din romania (gsp) inca nu a trecut la â. In fiecare zi, milioane de oameni sunt „educati” sa scrie corect cu î şi nu cu â, sau sînt in loc de sunt.

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro