08 mai

Moartea limbajului: scrierea necrologului limbajelor

Cei interesaţi sunt invitaţi la conferinţa “Moartea limbajului: scrierea necrologului limbajelor”, susţinută de David Crystal, în cadrul unui eveniment organizat de British Council şi Institutul Cultural Român în parteneriat cu Biblioteca Centrală Universitară “Carol I” Universitatea din Bucureşti.

Evenimentul are loc marţi, 15 mai 2012, de la ora 17:30, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, din Bucureşti (Str. Boteanu, nr. 1, Bucureşti). Intrarea este liberă.

Prima din cele aproximativ 100 de cărţi publicate de David Crystal a apărut în 1964. Renumele lui David Crystal se datorează în principal cercetărilor sale în domenii ale studiului limbii engleze, cum ar fi intonaţia, stilistica şi aplicaţii ale lingvisticii în cadrul religiei, educaţiei şi medicinii, mai ales prin dezvoltarea unei game de tehnici care permit stabilirea profilului în scopul diagnosticului şi terapiei. David Crystal conduce în prezent Asociaţia Internaţională a Profesorilor de Engleză ca Limbă Străină (IATEFL) şi Asociaţia pentru Învăţarea Limbilor (ALL), şi este preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Alfabetizare din Marea Britanie şi vice-preşedinte onorific al Colegiului Regal de Logopedie, Institutului de Lingvistică şi Societăţii Redactorilor şi Corectorilor.
Conferinţa va fi în limba engleză.

Pentru mai multe detalii şi confirmarea participării, puteţi lua legătura cu Gabriel Ivan (Education & Science Projects Manager, British Council Romania) la adresa de e-mail gabriel.ivan@britishcouncil.ro

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro