05 feb.

Mirunette Language Competition 2019

Elevii au șansa să câștige una din cele două tabere în Oxford, Marea Britanie, oferite de Mirunette Education care a lansat pe 15 ianuarie 2019 concursul național de limba engleză „Mirunette Language Competition”, ediția a VII-a, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și British Council.

Elevii din toată țara, cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani, pasionați de cultura britanică, pot participa gratuit, înscriindu-se online și urmând pașii afișați pe pagina dedicată concursului de pe site-ul de tabere internaționale Mirunette. Aceștia trebuie să fie susținuti de profesori de limba engleză, iar profesorii care susțin cei mai mulți elevi la înscrierea în concurs pot participa gratuit ca însoțitori de grup într-o tabără internațională.

Concursul „Mirunette Language Competition” este un îndemn către toți tinerii talentați și ambitiosi de a-și valorifica potențialul și de a face un prim pas către descoperirea unei culturi bogate în mediul internațional creat de o tabară în Anglia.

Perioada de desfășurare a concursului este 15 ianuarie – 11 mai 2019, iar înscrierile se fac în prima etapă până pe 1 martie 2019, ora 18:00. Concurenții se pot înscrie la concurs răspunzând la câteva întrebări ale căror răspunsuri se regăsesc pe site-ul Mirunette Education.

A II-a etapa are loc între 9 martie – 1 aprilie 2019, ora 18:00 și toți cei admiși în etapa a II-a trebuie să completeze online, pe site-ul organizatorului, un test și să participe și la o probă de creativitate (online). Testul și proba de creativitate sunt publicate pe site cel târziu în data de 9 martie 2019. Corectarea și evaluarea se fac de către o comisie formată din reprezentanți ai Mirunette Education și partenerii de concurs ai acestuia. În urma evaluării, primii 20 de participanți din fiecare grupă de vârstă (10-13 ani, respectiv 14-17 ani) promovează în etapa a III-a.

Marii câștigători sunt anunțați în data de 11 mai 2019 în cadrul Festivității de premiere organizată de Mirunette Education.

Toți cei 40 de finaliști ai concursului, împreună cu profesorii coordonatori, câstigă numeroase premii:, printre care examene gratuite de limba engleză Cambridge oferite de British Council sau cărți de la Editura Humanitas.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro