26 mai

Limba engleză pentru începători în imagini şi exerciţii

La Editura Corint a apărut cartea „Limba engleză pentru începători în imagini şi exerciţii” de Alexandra Ivancu.

Lucrarea se adresează elevilor din ciclul primar. Cartea este structurată pe capitole semantice, axându-se pe vocabularul însuşit în primii ani de studiu al limbii engleze.

Vocabularul este ilustrat prin imagini, ceea ce face mai uşoară asimilarea acestuia de către elevi, şi este însoţit de exerciţii pentru consolidarea noţiunilor învăţate.

Jocul constituie un atractiv şi eficient mod de învăţare, folosit şi în această lucrare. Exerciţiile variate, de alegere multiplă, de completare, de asociere, de corectare a greşelilor, construirea de cuvinte şi propoziţii, rebusurile şi multe altele reprezintă o atracţie pentru elevul din ciclul primar.

Cartea poate fi folosită atât ca auxiliar didactic la ora de engleză, cât şi pentru studiul individual al oricărui începător. Bogăţia vocabularului, alcătuit în special din cuvinte utilizate în textele din manuale, varietatea exerciţiilor şi, nu în ultimul rând, atractivitatea desenelor grupate tematic fac din această lucrare un agreabil şi eficient instrument de învăţare.

1 comentariu la “Limba engleză pentru începători în imagini şi exerciţii”

  1. 1
    victor spune:

    e super saitu plasi moolllttt

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro