31 mai

Lecţii demonstrative de limba engleză pentru copii

Centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School organizează lecţii demonstrative gratuite pentru cursurile de vară de limba engleză „Coloured Summer Sessions”. Lecţiile gratuite sunt deschise tuturor copiiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani şi au ca scop familiarizarea cu metoda de predare a Shakespeare School.

Lecţiile gratuite se desfăşoară începând din 20 mai 2011 şi se desfăşoară la cele două sedii din Bucureşti. O lecţie demonstrativă gratuită durează o oră.

„Considerăm că această sesiune de lecţii gratuite îi va ajuta pe copii să afle ce înseamnă un curs la Shakespeare School şi suntem siguri ca vor fi încântaţi şi entuziasmaţi de ceea ce le propunem. Orice descriere, chiar şi detaliată, nu se compară cu o lecţie efectivă. Dorim să prezentăm copiilor metoda noastră de predare a limbii engleze altfel, pentru ca apoi să decidă dacă doresc să-şi contureze vacanţa de vară în culorile Shakespeare School!”, a declarat Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

Potrivit acesteia, oferta de cursuri pregătită de Shakespeare School este variată şi colorată. Juniorii se aventurează în lumea eroilor Disney şi pătrund pe tărâmul basmelor, în timp ce elevii de gimnaziu recreaza piesele lui Shakespeare într-o manieră modernă în cadrul cursului „Teenager’s Guide to Drama” sau descifrează enigme în limba engleză pentru a deveni asistenţii celebrului detectiv Sherlock Holmes.

Lecţiile demonstrative gratuite se desfăşoară ca oricare altă lecţie din cadrul cursurilor intensive de limba engleză „Coloured Summer Sessions”. Pentru cei mici se utilizează păpuşi de degete şi marionete de carton, iar pentru elevii de gimnaziu se folosesc diverse jocuri didactice, scenete de teatru şi competiţii, toate contribuind la conturarea unui climat propice procesului de învăţare dinamic şi participativ. De asemenea, la această serie de elemente didactice se adaugă şi tabla interactivă, un instrument de predare îndrăgit de elevi şi util pentru profesori.

„Avem încredere că orice copil care va lua parte la o primă lecţie demonstrativă gratuită, va alege să se bucure de mai multe. Programa cursurilor noastre de vară este adecvată vacanţei şi se bazează pe stimularea creativităţii în limba engleza”, a adăugat Adriana Alionte.

Pentru participare se poate trimite un e-mail cu ziua şi cursul dorit alături de datele de contact la adresa info@shakespeare-school.ro

Participarea la o lecţie demonstrativă gratuită nu implică înscrierea la cursul propriu-zis. Pentru lista completă a lecţiilor demonstrative gratuite organizate de centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School, puteţi accesa http://www.shakespeare-school.ro/noutăţi/lecţii_demo_gratuite_2011.html.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro