19 oct.

Lansare SearchDictionaries.com

Tocmai am lansat site-ul SearchDictionaries.com, un instrument de căutare rapidă în dicţionare şi enciclopedii scrise în limba engleză. Cu un efort minim din partea utilizatorului, sistemul scoate la lumină, într-o formă bine structurată, informaţii care altfel ar solicita timp preţios pentru a fi găsite. Chiar mai mult, sistemul realizează căutări în resurse puţin cunoscute. Practic, se pot obţine informaţii nu doar despre cuvinte şi expresii (chiar rare sau specializate), dar şi despre personalităţi, creaţii etc.

Proiectul vizează un public internaţional, bun cunoscător al limbii engleze, dar se poate dovedi deosebit de util şi celor ce învaţă această limbă. Plecând de la termeni cunoscuţi, se pot afla termeni înrudiţi într-un fel sau altul, îmbogăţind astfel vocabularul. Adesea, sunt prezentate exemple de utilizare ataşate la nivel de sens, ceea ce uşurează înţelegerea, ajută la fixarea noţiunii şi clarifică modul concret de utilizare. La traduceri, poate fi de mare ajutor când se întâlnesc termeni dificili.

Sunteţi invitaţi să exploraţi SearchDictionaries.com, o soluţie inovativă pentru căutarea în dicţionare – în toate deodată!

1 comentariu la “Lansare SearchDictionaries.com”

  1. 1
    Veronica Serbanoiu spune:

    Sunt extrem de incantata de acest proiect! Mii de felicitari!!!

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro