25 oct.

JETSET ESOL – examen recunoscut pentru bacalaureat

„În cazul în care Bacalaureatul bate la uşa familiei dumneavoastră în acest an şcolar, este bine de ştiut că diplomele LCCI sunt recunoscute de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului pentru echivalarea examenului de Bacalaureat”, afirmă Aura Ipate, Directorul Centrului de Limbi Străine A_BEST, din Bucureşti. „În plus, aceste examene sunt recunoscute de foarte multe universităţi, inclusiv din Marea Britanie, fiind ideale pentru elevii care doresc să plece şi să studieze în străinătate”, adaugă aceasta.

„În premieră, în aceasta toamnă, A_BEST organizează cursuri deschise de pregătire a elevilor aflaţi în clasa a XII-a”, mai precizează aceasta. „Am optat pentru grupe restrânse de adolescenţi, de maximum 10 persoane, pentru a eficientiza actul didactic, iar cursurile se vor derula la sediul nostru din zona Ştefan cel Mare – Lizeanu, în Clădirea de Birouri Europa Primex, o dată pe săptămână, şi anume sâmbăta, de la 9:00 la 11:00 sau de la 11:00 la 13:00, evitându-se astfel aglomerarea elevilor în timpul săptămânii”, explică Aura Ipate.

De la înfiinţarea sa din anul 1887, London Chamber of Commerce & Industry International Qualifications este cea mai importantă instituţie din lume care oferă calificări de specialitate în limba engleză. Instituţia funcţionează în 125 de ţări, printr-o reţea de peste 8500 de centre de examinare, numărul lor fiind în continuă creştere. Certificatele recunoscute internaţional LCCI sunt foarte populare în Europa (fiind recunoscute şi de un număr mare de universităţi şi companii din Australia, Canada, Noua Zeelandă şi SUA).

Examenele JETSET (Junior English Tests, Senior English Tests) ESOL International Qualifications au fost formate astfel încât să evalueze aptitudinea candidaţilor de a comunica în limba engleză. Testele pot fi susţinute pe mai multe nivele de dificultate, acoperind cele patru componente de comunicare: ascultat, vorbit, citit şi scris. Examenele JETSET ESOL (English for Speakers of Other Languages) International Qualifications sunt destinate candidaţilor a căror limbă maternă este alta decât engleza şi doresc să obţină un certificat recunoscut internaţional, pentru a-şi demonstra oficial cunoştinţele.

La bacalaureat sunt recunoscute variantele JETSET LEVEL 5 şi JETSET LEVEL 6.

Mai multe detalii pot fi consultate pe site-ul oficial al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (a se studia O.M.E.C.T.S. nr. 5219/09.09.2010).

Înscrierile se fac la telefon 0762.274.914 sau prin e-mail la adresa office@abest.ro

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro