26 oct.

Învăţăm limba engleză cu Timmy

Trăim vremuri în care atât jocurile pline de violenţă şi duritate, cât şi internetul au pus stăpânire pe copii noştri. Pentru a mai echilibra balanţa, Editura My Ebook propune cartea digitală „Învăţăm limba engleză cu Timmy”, o lucrare distractivă şi atractivă, adresată copiilor. Concepută pentru a-i învăţa pe copii limba engleză într-un mod antrenant şi interactiv, aplicaţia îşi doreşte să revoluţioneze ideea de carte electronică, aşa cum este percepută în prezent de către cei mici.

Utilizatorul trebuie doar să introducă DVD-ul în calculator, nefiind necesar niciun tip de instalare. Cartea este realizată în Flash, ea reprezentând un software 3D de ultimă oră, care îndeplineşte toate condiţiile pentru o lectură plăcută şi relaxantă. Navigarea este extrem de simplă: se poate completa manual numărul paginii dorite sau se pot utiliza butoanele din meniul de navigaţie.

Succesul cărţii nu este însă o surpriză pentru echipa Editurii My Ebook, care a lucrat la producţia sa aproape şase luni: „Am creat această carte în primul rând pentru copii, deoarece trebuie să-i învăţăm să-şi utilizeze timpul din faţă calculatorului într-un mod educativ şi în acelaşi timp trebuie să le arătăm că învăţatul poate fi şi distractiv. Piaţa cărţilor a început şi în România să se orienteze către formatul electronic, iar viitorul este în mod sigur strâns legat de el”, declară Olaru Constantin, director general al editurii.

Următorul titlu anunţat este „Gramatica limbii engleze – Teorie şi exerciţii”. Cărţile reprezintă o adevărată bucurie pentru ochiul cititorului, un design deosebit şi o grafică ce iese în evidenţă fac din lectura acestora o adevărată plăcere. Comanda cărţilor se realizează de pe magazinul online al editurii www.myebook.ro.

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2023 blog.ro-en.ro