26 sept.

How to Apply to a Top UK University

Mirunette Education organizează seminarul interactiv „How to Apply to a Top UK University”. Seminarul se desfăşoară pe 16 octombrie 2017, de la ora 18:30, la Hotel DoubleTree by Hilton (Bucureşti) şi îl are ca main speaker pe Tim Fish, Director Earlscliffe College şi consilier educaţional cu peste 20 de ani de experienţă.

Evenimentul se adresează elevilor de liceu şi părinţilor acestora care sunt interesaţi de învăţământul superior din UK şi care vor să afle detalii despre universităţile britanice şi programele oferite de acestea.

Tim Fish, director Earlscliffe College, Folkestone, UK, spune:

Este un proces competitiv – câştigaţi un avantaj competitiv de la un expert! Aflaţi mai multe despre cum să construiţi un Personal Statement în inima înscrierii! Aflaţi mai multe despre ceea ce caută universităţile în cererea dvs. de înscriere. Aşa cum a spus Benjamin Franklin „Eşuând în pregătire, vă pregătiţi să eşuaţi”, nu eşuaţi! Pregătiţi-vă pentru succes – participaţi la acest eveniment.

Prezent la noul eveniment „How to Apply to a Top UK University” din seria Mirunette Educaţional Seminars, Tim Fish, expert britanic în educaţie, oferă răspunsuri la unele din cele mai importante întrebări legate de procesul de selecţie şi aplicare la universităţile britanice:

  • Care sunt cele mai bune universităţi din UK?
  • Ce este şi cum se foloseşte platforma UCAS?
  • Ce înseamnă şi cum se construieşte un „Personal Statement”?
  • Care sunt criteriile speciale de admitere pentru domenii ca medicină sau arte?
  • Cât de importantă este practica/experienţa de muncă?
  • Cât costă universitatea în Marea Britanie?
  • Ce împrumuturi pot accesa pentru a-mi facilita studiile la o universitate britanică?
  • Cum influenţează Brexit aplicarea la universitate în Marea Britanie?

UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) este o organizaţie din UK al cărei rol este să furnizeze informaţii, recomandări şi servicii pentru aplicare prin portaluri online, motoare de căutare universităţi, tutoriale online pentru şcoli, profesori, părinţi şi aplicanţi, menite să inspire şi să faciliteze dezvoltarea educaţiei.

Contul UCAS are următoarele secţiuni ce trebuie completate cu mare atenţie: detaliile personale, opţiunile pentru programul de licenţă, studiile urmate, experienţa de lucru, Personal Statement, scrisoarea de recomandare şi plata online pentru trimiterea aplicaţiei.

Mirunette Education este centru acreditat UCAS şi oferă susţinere şi îndrumare în procesul de selecţie şi aplicare la universităţile britanice.

Taxa de participare: 250 lei/familie. Early booking: 200 lei/familie (pentru înscrieri până în data de 30 septembrie 2017).

Mai multe detalii se pot afla accesând pagina evenimentului How to Apply to a Top UK University.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro