02 iun.

harachiri

Toată lumea vrea :))

5 comentarii la “harachiri”

 1. 1
  emm spune:

  1 om destept din 50…doamne…e de plans. serios.

 2. 2
  Geo46 spune:

  Aici nu e vorba de desteptaciune ci de incultura! Acesta este efectul atentiei ce ise da scolii la noi in tara! Nu mai e mult pana ajungem si in acest domeniu in Europa.

 3. 3
  emm spune:

  nu e vorba de atentie. nu se face scoala. sincer vorbind. majoritatea scolilor sunt doar ca sa fie.

 4. 4
  Geo46 spune:

  Da, este adevarat, nu se face scoala! Sau mai precis,se face tot mai putina scoala, nivelul tinzand spre ceea ce se face in tarile „avansate” saiu daca vreti civilizate. Problema care se pune este:
  Cine este de vina ca se face foarte putina scoala?!

 5. 5
  emm spune:

  da ai dreptate. pai in primul rand profesorii pt ca lasa mult prea mult de la ei si unii chiar nu`si pot tine clasa in frau, in al doilea rand copii. le e mai usor sa se duca intr`un bar, sa bea ceva si sa fumeze o tigara iar seara sa iasa in club ca e cool acum decat sa mearga la scoala. eu una regret. ca mi s`au dus 3 ani de liceu in care nu am invata mai nimic de la scoala. mai mult acasa, internet si muulte carti citite. pacat ca putini fac asta. dar chiar si asa, ceea ce inveti pe bancile scolii e bun invatat. poate cu timpul se va reveni la invatamantul vechi in care imi era frica sa si raspund chiar daca stiam perfect. imi era frica de profesori pt ca aveau o anumita autoritate.
  respect!

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro