02 oct.

Global English

Silvia Nistor scria în cotidian online Wall Street: „Piaţa românească de training va ajunge anul acesta la valoarea de 20 de milioane de euro, ceea ce înseamnă practic o creştere de peste 90% faţă de anul trecut, estimează cele mai mari companii prezente pe piaţa locală.”

În contextul creşterii cererii de cursuri profesionale şi de examene cu recunoaştere internaţională, Global English INC lansează testul TOEIC de limba engleză pe piaţa românească. Acest nou test internaţional pentru companii a fost conceput de ETS (Educational Testing Service) din SUA, aceeaşi organizaţie care a lansat mai cunoscutul test TOEFL. Tot ETS este organizaţia care a conceput şi testele ITP, SAT, GMAT şi GRE.

La ora actuală, Global English INC este singura şcoală din Bucureşti acreditată să organizeze testul internaţional TOEIC.
Acreditarea a fost obţinută prin IIE (Institute of International Education).

TOEIC este abrevierea pentru Test Of English for International Communication. Testul se adresează companiilor de orice profil, care doresc să testeze noi angajaţi, să ofere un bonus de performanţă angajaţilor sau să investească în dezvoltarea angajaţilor.

TOEIC este un instrument realist de măsurare a performanţei lingvistice şi comunicaţionale, cu valabilitate nelimitată. Se poate organiza lunar, la cerere, la sediul companiei care solicită testul. Este cel mai ieftin test disponibil pe piaţă (78 EUR+TVA per cursant), cel mai flexibil ca organizare şi cu cele mai rapide rezultate.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro