25 feb.

Gateway to ELT

Sâmbătă, 8 martie 2014, între orele 10:00 și 14:00, în sala “Aula Magna” a Universităţii Româno-Americane din Bucureşti, are loc simpozionul educaţional „Gateway to ELT”.

Dedicat profesorilor de limba engleză din întreaga țară, „Gateway to ELT” aduce la un loc formatori internaţionali, autori de programe educaţionale şi materiale didactice, realizatori de programe educative audio pentru cele mai renumite posturi de radio britanice şi alţi specialişti din domeniul predării limbii engleze, care vor împărtăşi din experienţa şi cunoştinţele lor.

Conferinţa este organizată de Fischer International în parteneriat cu Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, Universitatea Româno–Americană si tabere.com, și are ca scop facilitarea accesului profesorilor de limba engleză la cele mai recente informaţii şi resurse din domeniul predării acestei limbi. Simpozionul face parte din campania „Împreună pentru Educaţie” iniţiată de Fundaţia Dan Voiculescu cu scopul de a contribui la conştientizarea rolului învăţământului şi al educatorului în societatea românească.

Toţi profesorii de limba engleză sunt așteptați să participe la acest eveniment alături de nume celebre de la Cambridge University Press, National Geographic Learning, Collins ELT, Helbling Languages, Global ELT, MM Publications, Oxford University Press, American European Alliance for Education şi mulţi alţii.

Înscrierea se face până în data de 6 martie 2014, folosind formularul de pe site-ul www.fundatiadanvoiculescu.ro. Participarea este gratuită.

„Gateway to ELT” este un program de informare metodică pentru profesorii de limba engleză din România, constând într-o serie de simpozioane cu caracter informativ şi formativ susţinute de formatori internaţionali, care se vor desfăşura în perioada martie – mai 2014 şi în alte localităţi din ţară. Toate evenimentele sunt oferite gratuit participanţilor. Seria de seminarii se va încheia cu o conferinţă internaţională de mare anvergură, care va avea loc în Bucureşti în septembrie 2014.

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro