15 ian.

English for E-mails

Redactarea unui e-mail eficient în limba engleză nu depinde doar de corectitudinea textului pe care dorim să îl transmitem, ci şi de modalitatea prin care construim mesajul, astfel încât acesta să aibă un impact asupra persoanelor cu care vrem să comunicăm. De aceea, adultii interesaţi să înveţe cum să scrie un e-mail eficient şi convingător în limba engleză se pot înscrie la workshop-ul „English for E-mails”, organizat de Centrul de Limbi Străine A_BEST, în 1 februarie 2013, la sediul său din Bld. Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piaţa Romană – lângă ASE).

„Workshop-ul se adresează celor care doresc să dobândească sau să-şi îmbunătăţească limbajul necesar pentru redactarea unor e-mailuri eficiente şi convingătoare în limba engleză,” a declarat Nicoleta Stroie, Coordonator Cursuri Corporate în cadrul Centrului de Limbi Străine A_BEST. „Totodată, cei care vor participa la workshop vor învaţă, cu ajutorul unor activităţi practice, cum să stabilească o întâlnire de afaceri via e-mail, dar şi cum să solicite o informaţie de care au nevoie,” a mai precizat aceasta.

Tematicile pe care trainerii A_BEST le vor aborda în cadrul workshop-ului „English for E-mails” includ: tipuri de e-mail, expresii pentru structurarea unui e-mail, noţiuni despre registrele lingvistice etc.

Workshop-ul „English for E-mails” are loc vineri, 1 februarie 2013, între orele 16:30 – 20:30, iar la curs se pot înscrie maximum 10 participanţi, care cunosc limba engleză la un nivel intermediar (B1-2, cf. CEF).

Pentru mai multe informaţii, puteţi scrie la office@abest.ro sau puteţi telefona la 0762.274914.

1 comentariu la “English for E-mails”

  1. 1
    Lucian Velea spune:

    Am publicat ştirea deoarece sunt convins că la acest curs se pot învăţa multe lucruri utile. Totuşi, titlul dat de organizatori – „English for E-mails” – nu este prea inspirat. Cuvântul „e-mail”, la bază, nu este numărabil, reprezentând sistemul („poştă electronică”). A apărut în uz şi „e-mails” (ca sinonim pentru „e-mail messages”), dar acesta este considerat colocvial (cel puţin deocamdată) şi poate denota că nu prea te pricepi la calculatoare.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro