13 aug.

Cursuri vesele de limbi străine pentru copii și liceeni

Centrul de Limbi Străine „A_BEST, prin proiectul A_BEST Kids & Teens”, organizează, începând din luna septembrie 2019, la sediul său din zona Piața Romană – Dorobanți, noi cursuri de limbi străine pentru copii și adolescenți, în două variante de studiu, și anume: în grupe cu 5-8 participanţi, respectiv la cerere, în sistem individual/pereche/mini-grupă, conform unui orar personalizat. Cursurile sunt adaptate nivelului de vârstă al copiilor, iar atmosfera este deschisă creativităţii, studiului prin joacă, dinamism și imaginație.

Cursurile de limbi străine organizate de echipa „A_BEST Kids & Teens” se bazează pe o metodă de învăţare dinamică, conectată la „realitatea” copiilor. Datorită metodei de predare interactive, copiii învaţă să se exprime într-o limbă străină încă de la primele şedinţe de curs. Cursurile sunt predate de profesori cu vocaţie, care adaptează constant activităţile de învățare în funcţie de specificul vârstei copiilor, procesul didactic fiind unul creativ și eficient.

Cursurile de limbi străine „A_BEST Kids & Teens” sunt disponibile pentru 2 categorii de vârstă, și anume pentru copiii cu vârsta de 8 – 10 ani (clasele a II-a – a IV-a), respectiv cu vârsta de 11-14 ani (clasele a V-a – a VIII-a), cât și pentru liceeni, în două variante de studiu:

  • Cursuri de grupă (5-8 participanţi) de limba engleză şi limba germană, cu începere din 16 septembrie 2019;
  • Cursuri la cerere, cu orar personalizat, pentru următoarele limbi străine: engleză, germană, franceză, spaniolă, portugheză şi rusă.

Aura Icodin, General Manager, Centrul de Limbi Străine A_BEST, declară:

Dezvoltarea creativităţii copiilor în timpul etapelor esenţiale ale vieţii este foarte importantă. În acest sens, studiul limbilor străine este una dintre cele mai atractive şi utile metode prin care copiii îşi pot îmbunătăţi diferite deprinderi. Potrivit cercetărilor în domeniu, un copil care învaţă o limbă străină va avea abilităţi analitice şi sociale superioare. De asemenea, el îşi va dezvolta mult mai uşor capacitatea de a citi şi de a scrie şi va avea un vocabular mult mai bogat.

Studiul limbilor străine îmbunătățește considerabil performanța academică a adolescenților și le oferă acestora mai multe șanse de reușită, în contextul în care procesul de admitere la facultate este din ce în ce mai competitiv. Adolescenții care studiază activ una sau mai multe limbi străine își lărgesc orizonturile și capată mai multă încredere în ei înșiși.

Totodată, A_BEST oferă şi cursuri de pregătire pentru diferite examene internaţionale (testări Cambridge, IELTS, TOEFL etc).

Calendarul cursurilor de grupă, de limba engleză şi limba germană pentru copii și adolescenți este disponibil online.

Înscrierile se pot face la adresa de e-mail: office@abest.ro sau la numărul de telefon: 0762-274914.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro