21 iun.

Cursuri de vară pentru limba engleză

În lumea în care trăim, comunicarea este totul. Comunicăm cu persoanele dragi, dar şi cu partenerii de afaceri. Într-un Univers al inter-conectării, este esenţial ca mesajul pe care îl transmitem să fie receptat aşa cum am dorit şi am intenţionat. Este obligatoriu să vorbim corect; este un semn de educaţie şi de respect pe care îl avem faţă de cealaltă persoană cu care comunicăm.

Plecând de la această premisă, centrul de limbi străine Arseni Education oferă servicii de învăţare sau aprofundare a limbilor engleză sau germană.

În aceasta vară, echipa de la Arseni Education s-a gândit mai ales la copii. Dacă vreţi ca aceştia să îşi fructifice timpul pe perioada vacanţei, îi puteţi înscrie la un curs de limba engleză, unde vor vorbi şi vor învaţă despre cele mai frumoase locuri şi tradiţii din Europa. Se vor folosi materiale interactive, moderne, se va cânta, se vor rezolva fişe de lucru. În fiecare săptămână va fi câte o temă, iar la sfârşitul săptămânii părinţii vor primi un dosar cu realizările celui mic (fişe de lucru, fotografii, îl vor vedea pe cel mic interpretând un rol sau cântând un cântecel vesel).

Cursurile se pot face individual, cu fiecare copil în parte, sau cu grupe de copii (maxim 5 copii).

Pentru mai multe informaţii, puteţi telefona la 0740306553 sau puteţi scrie prin e-mail la arseni.education@gmail.com

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro