27 sept.

Cursuri de limba engleză – limbaj general sau pentru afaceri

Pentru cei care doresc învăţarea sau perfecţionarea limbii engleze, Centrul de Limbi Străine A_BEST din Bucureşti oferă o gamă largă de cursuri: in-house / open – limbaj general / pentru afaceri (individuale, în pereche, mini-grupă, la sediul A_BEST / sediul clientului).

Din 10 Octombrie 2011, începe o nouă serie de cursuri deschise de limba engleză, în sistem club (maximum 10 cursanţi) sau în sistem mini-grupă (maximum 5 cursanţi).

„Ne diferenţiem prin personalizarea cursurilor în funcţie de nevoile clienţilor noştri, indiferent dacă sunt persoane fizice sau companii. În momentul de faţă, cursurile noastre sunt croite special pentru nevoile specifice ale cursanţilor”, declară Andreea Anghel, Coordonator Proiecte Lingvistice A_BEST. „Astfel, indiferent de domeniul dorit – general/de afaceri/academic, veţi găsi cu siguranţă – în lista noastră de cursuri din luna octombrie – varianta de curs de limba engleză care să satisfacă nevoile dumneavoastră”, completează aceasta.

„Dacă veţi considera că nevoilor dumneavoastră lingvistice le corespund alte tipuri de curs, vă invităm să accesaţi pagina http://www.abest.ro/cursuri-deschise.html şi cu siguranţă, împreună cu un consultant A_BEST, veţi identifica formula care vi se potriveşte cel mai bine, asigurându-vă că faceţi o alegere excelentă, atât din punctul de vedere al timpului investit, cât şi din punct de vedere financiar”, susţine Andreea Anghel.

Toate cursurile se desfăşoară la sediul A_BEST – Clădirea de Birouri Europa Primex, etaj 1, zona Ştefan cel Mare – Lizeanu (2 staţii de la gura de metrou Obor), Str. Reînvierii, nr. 3-5, sectorul 2, Bucureşti.

Locurile sunt limitate. Cei interesaţi sunt invitaţi să contacteze Centrul de Limbi Străine A_BEST la telefon 0762.274.914 sau scriind la adresa de e-mail office@abest.ro

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro