10 sept.

Cursuri de limba engleză la RLC

Road Language Centre lansează noile programe de pregătire destinate elevilor și studenților care au ca obiectiv obținerea unui certificat internațional sau care doresc să își îmbunătățească nivelul de cunoștinţe de limba engleză. Cursurile au ca scop să vă ajute să acumulați noţiuni noi de limba engleză, gramatică şi vocabular, într-un mod eficient, interactiv şi plăcut.

Mai mult, cursurile Cambridge vă ajută să vă pregătiți pas cu pas pentru susținerea acestui examen internațional. Simulările lunare ale examenului și taberele de studiu la școli prestigioase din Marea Britanie incluse în structura cursurilor fac aceste programe de pregătire să fie unice în București.

Cursul Cambridge pregătește participanţii pas cu pas pentru susținerea cu succes a examenelelor KET, PET, FCE, CAE, CPE dar şi pentru alte examene internaţionale, având în vedere că obiectivul principal al cursurilor este atingerea unui nivel cât mai ridicat de comunicare în limba engleză.

Acest program de pregătire unic în Bucureşti are ca obiective:
– acumularea cunoştintelor de limba engleză necesare pentru abordarea cerinţelor din examenele Cambridge,
– familiarizarea cu cerinţele tipice şi structura examenului Cambridge,
– dobândirea abilităţilor necesare pentru abordarea corecta a cerinţelor din examen.

Metoda folosită pentru a atinge aceste obiective este atractivă pentru tinerii cursanţi prin dinamismul şi interactivitatea ei.

În programul de pregătire sunt incluse:
– simulări lunare ale examenului Cambridge, pentru a măsura progresele realizate de cursanţi şi pentru a-i familiariza cu atmosfera și structura examenului;
– tabere de studiu la Cambridge şi Oxford, pentru un contact autentic cu mediul academic britanic.

Cursurile de engleză generală se adresează elevilor de liceu/ studenţilor care doresc să-şi îmbunătăţească nivelul de limba engleză printr-o metodă temeinică, bazată pe interactivitate şi pe implicarea sporită a cursanţilor în activităţile propuse la fiecare sesiune.

Pentru a crea un proces de învăţare cât mai eficient, natural şi plăcut, noţiunile noi se introduc prin elemente vizuale şi auditive iar apoi sunt fixate prin exerciţii care permit înţelegerea logică a acestora.

Componente cheie:
– creşterea fluenţei în exprimare în limba engleză;
– îmbunătăţirea abilităţilor de înţelegere a discuţiilor, prelegerilor, interviurilor în limba engleză;
– îmbunătăţirea şi diversificarea vocabularului şi a structurilor de gramatică folosite;
– exprimare mai clară în limba engleză în scris.

Perioada de desfăşurare a cursurilor este 30 septembrie 2013 – 30 mai 2014. Nu se fac ore în timpul vacanţelor şcolare.

Formatul standard constă în o şedinţă de 2 ore pe săptămână (în timpul săptămânii), în intervalul orar 9:30 – 11:30 sau 15:00 – 17:00.

Preţul este 270 RON/lună. În acest preţ sunt incluse şi materialele de studiu.

Format intensiv constă în 2 şedinţe de 1 oră şi jumătate pe săptămână, luni + miercuri sau marţi + joi, în în intervalul orar 9:30 – 11:00 sau 15:00 – 16:30; sau 1 şedinţă de 3 ore pe săptămână, sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 13:00.

Preţul este de 340 RON/lună. În acest preţ sunt incluse şi materialele de studiu.

Înscrierile se fac până pe 26 septembrie 2013.

Discount-uri:
– 15% reducere pentru achitare integrală
– 10% pentru achitarea a 3 luni în avans
– 5% pentru recomandare / încă un membru din familie participant la curs
– 5% pentru clienţii RLC

Înscrierile se pot face la numerele de telefon 074ENGLEZA (0743.645.392) sau prin e-mail la office@edventure.ro.

Road Language Centre este un centru educaţional, specializat pe predarea limbii engleze, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse în colaborare cu Ministerul Educaţiei prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA) şi de London Chamber of Commerce and Industry (LCCI). De asemenea, este centru de testare TOEFL autorizat ETS şi centru de pregătire Cambridge autorizat de Cambridge ESOL Examinations.

Adauga un comentariu!Alte articole pe subiecte similare

© 2022 blog.ro-en.ro