14 mai

Curs de limba engleză pentru ingineri

London School of English din Londra a fost înfiinţată în 1912 şi este cea mai veche şcoală de limba engleză acreditată din lume. Instituţia de învăţământ propune o largă varietate de cursuri profesionale de limba engleză, printre care şi cel pentru ingineri. Acest curs este destinat celor care lucrează în toate ramurile ingineriei şi au nevoie să folosească limba engleză în discuţiile cu colegii şi clienţii.

Cursul are o durată de o săptămână şi dezvoltă abilitatea de a explica, discuta şi oferi consultanţă, de a lua parte efectiv la şedinţe; de a face prezentări tehnice. Într-o discuţie cu colegii, claritatea şi precizia sunt cerinţe de bază, dar când se discută cu clienţii, poate fi important să simplificaţi şi să evitaţi limbajul tehnic. Acest curs vizează aceste situaţii şi tratează inclusiv limbajul specific desenelor tehnice.

Cursul se adresează persoanelor de peste 23 de ani, cu un nivel intermediar de cunoaştere a limbii engleze. Taxa de curs este de 550 lire sterline, iar tariful de cazare de la 140 de lire sterline (gazdă, mic dejun). Pentru detalii şi înscrieri puteţi contacta Edu Project la adresa de e-mail office@eduproject.ro

1 comentariu la “Curs de limba engleză pentru ingineri”

  1. 1
    Peter Szabo spune:

    O saptamana pentru a invata ce? Ingineria e un domeniu extrem de larg. Cred ca e mult mai eficient si convenabil sa gasesti un profesor sau un centru bun in Romania. Noi avem si cursuri pentru ingineri, in curand si online, avantajul e, daca lucrezi cu o firma in orasul tau ca cursul poate fi „customizat”, personalizat cerintelor si industriilor. In plus, eu nu cred in cursurile intensive in cazul limbilor- si am o experienta pe engleza si engleza pentru afaceri/ domenii specifice de 22 de ani.

Adauga un comentariu!



Alte articole pe subiecte similare

© 2024 blog.ro-en.ro